Senior aan- en verkoper Specialiteiten

Vandepoel is een begrip in de groenten en fruitwereld. Vandepoel bestaat sinds 1960 en levert kwaliteitsgroenten en fruit aan de betere winkeliers, marktkramers en horecagroothandels in België en buitenland.


Senior aan- en verkoper Specialiteiten


Profiel

Als Senior aan- en verkoper Specialiteiten ken je je weg in de groenten en fruit wereld en beschik je over een ruime productkennis en netwerk dat je zorgvuldig doorheen de jaren hebt opgebouwd. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de in-en verkoop van specialiteiten. Je onderhoudt de contacten met bestaande klanten en kwekers. Je houdt zelfstandig prijslijsten, orders, en alle bijkomende administratieve werkzaamheden up to date. Ook blijf je goed geïnformeerd over prijsvorming en ontwikkelingen in de markt.

Je bent nauwkeurig, klantgericht en stressbestendig. Je beschikt over een gezonde dosis flexibiliteit en je vind het niet erg om in de vroege ochtend te starten met werken. Je werkt nauw samen met je collega’s als één team. Hier deel je ervaringen en kennis. Je helpt elkaar om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, kan goed overweg met de gebruikelijke computerapplicaties en spreekt goed Nederlands, Frans en Engels (Spaans en Italiaans is een plus)


Wie zijn wij?

Vandepoel is een groothandel in groenten en fruit die al jaren gekend is voor de beste primeurs en specialiteiten geselecteerd op smaak en kwaliteit. De verkoopsite bevindt zich op de Brusselse vroegmarkt MaBru en binnenkort ook in Sint Katelijne Waver. Ons bedrijf bestaat uit ruim 25 gemotiveerde collega’s die dagelijks het beste van zichzelf geven. Sinds enkele jaren werd Vandepoel overgenomen door 2 enthousiaste ondernemers uit de AGF sector die volop inzetten op vooruitgang zonder de authentieke waarden en ervaring van de 3 vorige generaties uit het oog te verliezen.


Wat hebben we te bieden?

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met hoge kwaliteitsproducten. We bieden je een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf ideeën uit te werken. Wij voorzien uitstekende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met je ervaring en prestaties, alsook een laptop en een firmawagen.


Solliciteren

Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Weet je hoe je relaties met kwekers, lokale en internationale klanten kan onderhouden en uitbouwen? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar steven@fruitvandepoel.be

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven