Specialist stamdata en klanteisen

Eosta b.v. in Waddinxveen is voorloper en trendsetter op het gebied van het vermarkten van biologische groente & fruit producten. Het succes van de onderneming is het gevolg van een unieke combinatie van zakelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Nature & More, het voor de AGF sector ongekend sterke ‘trace & tell’ merk is daar een voorbeeld van. Visie, veelvuldige innovaties, een ijzersterk team van circa 100 medewerkers en een netwerk van buitenlandse vestigingen zorgen voor een groot vertrouwen in de toekomst. De ketenregie van Eosta omvat niet alleen verkoop en distributie, maar ook teeltbegeleiding en ontwikkeling.

De biologische markt blijft groeien! Wij zijn op zoek naar een


Specialist stamdata en klanteisen

fulltime


Ons productassortiment bestaat uit biologisch hardfruit, citrus, exoten en groente. Dit assortiment wordt dagelijks aangeleverd en volgens wensen van de klant verpakt bij een verpakker, dienstverlener of bij de teler. De aansturing van dit proces van verpakken en etiketteren via een systeem van klantspecificaties en stamdata wordt gedaan door de afdeling Stamdata.

In de functie Specialist Stamdata en Klanteisen zorg je samen met een collega voor een logisch opgebouwd artikelbestand en compleet ingerichte klantspecificaties. Daarnaast word je ervoor verantwoordelijk dat onze artikelen internationaal kunnen worden verkocht door invoering van de artikelen op het Gs1 platform, het beheren van de communicatie met klanten via EDI en de juistheid en volledigheid van etikettering op onze producten.  

Globale taakomschrijving:

 • Artikelen en bijbehorende artikelkenmerken tijdig, volledig en correct registreren en beheren in ons klanteisensysteem
 • Inrichten artikelbestand en uploaden artikelen in Gs1
 • Begeleiden van klanten bij inrichting EDI proces en het onderhouden hiervan
 • Borgen van de juiste etiket informatie en lay-out in artikel specificaties
 • Voorbereiden en tijdig anticiperen op productseizoenen m.b.t. etiketeisen
 • Vastleggen van stamdata op het gebied van artikelen, debiteuren en crediteuren (met uitzondering van het financiële deel)

 

Profiel

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met informatiesystemen en data, bij voorkeur met Gs1 en EDI
 • Kennis van wetgeving op etiketaanduiding en productkwaliteitsnormeringen
 • Kan werken onder tijdsdruk en blijft nauwkeurig en accuraat
 • Heeft oog voor zowel urgente als belangrijke zaken, maar is ook proactief en beschikt over goede organisatorische kwaliteiten
 • Communicatief sterk, zelfkritisch, kan omgaan met imperfecties van anderen, is oplossingsgericht


Aanbod

We vragen om professionaliteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Maar energie en plezier in het werk zijn net zo belangrijk. De menselijke maat staat voor ons centraal: we hebben oog voor elkaars unieke potentieel, kunnen omgaan met elkaars imperfecties, teneinde gezamenlijk een prestatie neer te zetten die we kunnen verantwoorden naar mens, bedrijf en samenleving.

Naast een marktconform salaris, bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Klaar voor…

commercieel realisme en maatschappelijk idealisme? Stuur dan een reactie aan Cornelie Eichelsheim / HR. E-mail : cornelie.eichelsheim@eosta.com. Heb je vragen, neem dan contact op met mij: 0180 635500.

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven