Directeur

Artemis is de vereniging die de belangen behartigt van bedrijven die actief zijn in het onderzoek, de productie en de verkoop van biologische bestrijders en bestuivers, gewasbeschermingsmiddelen van natuurlijke oorsprong en biostimulanten. Deze producten worden van zeer groot belang voor de transitie naar  weerbare gewassen en teeltsystemen als standaard in de land- en tuinbouw in 2030. Ze moeten dus veel ruimer ontwikkeld, toegelaten en gebruikt gaan worden de komende 10 jaar. Onze speerpunten zijn dan ook wet- en regelgeving, kennis en bewustwording, en communicatie.

Omdat onze huidige directeur medio 2021 afscheid neemt, zoeken we een nieuw boegbeeld voor Artemis. Het gaat om een functie voor drie dagen per week op consultancy basis.

Directeur

In het kort uw taken:

De strategie van Artemis uitvoeren, leiding geven aan de organisatie, de vereniging vertegenwoordigen naar publieke en private organisaties, Artemis profileren en de belangen vertegenwoordigen op nationaal en EU-niveau.

In het kort aan wie we denken:

Affiniteit met de branche (of de bereidheid om die snel te verkrijgen), een visionair vanuit  ontwikkelingen in wetenschap, maatschappij en markt en  met eigenschappen als: overtuigend, contactueel sterk, doelgericht,

Interesse?

Uiteraard is er nog veel meer te vertellen over deze functie. Dat doen we graag aan de hand van het uitgebreide functieprofiel dat voor u klaar ligt. Stuur een e-mail naar info@artemisnatuurlijk.nl  en u ontvangt het complete profiel. Maar informatie over onze vereniging en onze doelen is te vinden op  www.artemisnatuurlijk.nl

 

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven