Belangrijke Financieel Administratieve functie

Bedrijf:  BioRey 
Regio: Eindhoven

Zorg jij graag dat alles in de financiële administratie goed staat? Dat alle gegevens goed geregistreerd zijn.  Houd

je van de afwisseling in het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en werk je graag in een dynamische handelsomgeving? Ben jij iemand die het overzicht bewaard? Iemand die accuraat blijft in het verwerken van gegevens, ondanks de hectiek die de in- en verkoop met zich brengt? En ondanks de hectiek op je werkplek? En lijkt het je wat om met jouw functioneren op de administratie, een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei activiteiten van ons 100% biologische bedrijf?
 
Kom dan een gezonde smoothie drinken, dan maken we kennis en praten we over deze functie:

Belangrijke Financieel Administratieve functie 

(tot 24 uur)

Factureren, Afwikkelen van credits, voorbereidingen maandrapportages en meer.

 

De functie:

Je verzorgt de facturatie van de bestellingen die we aan onze klanten leveren. Elke maand verzamel je alle benodigde gegevens voor de maandrapportage, zodat die tijdig in één keer compleet voor onze accountant beschikbaar zijn. Bij afwijkingen in de administratie maak je het helder door de zaken met betrokkenen op te nemen.

Verder verzorg je de administratie en rapportages per product of leverancier. Zo krijgen we inzicht in het totaal geleverd volume, de kwaliteit hiervan en de prijs die we realiseren. Bij afronding van het seizoen is die informatie bepalend voor de eindafrekening met elk van onze leveranciers.

Met jouw werk zorg jij ervoor dat je collega’s van in- en verkoop, zich goed kunnen focussen. Eenmaal ingewerkt denk en doe je mee met het up to date houden van de administratie en registratie van onze activiteiten. Daarbij houd jij de collega’s scherp over de fust- en etikettenvoorraden van onze telers. Zo help je een vlotte voortang van alle processen te bewaken.


Jouw werkzaamheden op een rij:

 • Factureren, zelf meer doen aan onze boekhouding t.b.v. de maandrapportages en controlewerk;
 • Bijhouden van product- en opbrengstregistraties;
 • Door vragen te stellen help je de voortgang van allerlei zaken in uitvoering te bewaken.

Heb jij de AK factor?

Voor het succesvol invullen van de functie is het belangrijk dat je Accuraat en Kwaliteitsgericht bent. Verwerken van gegevens, bijhouden van diverse registraties én proactief meedenken. Zodat we als Team BIOREY efficiënter en doelmatiger kunnen werken.


Criteria:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Een administratieve opleidingsachtergrond, maar als anders aansluit: laat je horen!
 • Minimaal 5 jaar werkervaring waarbij je de waarde van (financiële) administraties en registraties in de bedrijfspraktijk zelf hebt ondervonden. Je weet hoe hiermee om te gaan, vertaalslagen te maken en haalt er voldoening uit zaken helder op een rij te zetten;  
 • Het wíllen weten en kunnen doorgronden vinden we belangrijk;
 • Correct, snel administreren en dagelijks (jezelf) verbeteren zit in je DNA.


Werken bij BIOREY:

BIOREY werkt met passie aan de afzet van de heerlijke biologische producten van onze telers. Het bedrijf zorgt voor de invulling van de wensen van klanten en aan de beschikbaarheid van biologische groenten en fruit voor iedereen. Elk teamlid heeft zijn eigen taken, waar nodig helpen we elkaar. Tijdens de werkzaamheden is er ruimte voor een grap en tussen de to do’s door nemen we tijd voor ontspanning!


Het aanbod:

 • Een belangrijke financieel administratieve functie, met controlling werkzaamheden daarbij;
 • De mogelijkheid te werken met en aan eerlijke gezonde biologische voeding;
 • Ruimte je te ontwikkelen, te groeien* en mee te bouwen aan het groeiende netwerk, de handel,
  de business van team BIOREY en Organic United;
 • Inspirerende werkplek: Team BIOREY is gehuisvest in Microlab te Eindhoven. In een uitstekend kantoor voor onszelf, met een vintage lounge room, sportfaciliteiten en lunchen op het dakterras met uitzicht over de stad!


* In de komende jaren kun jij je verder ontwikkelen en specialiseren in de richting de financiële administratie. Dan kun je zelf ook steeds meer zelfstandig de boekhoudkundige werkzaamheden en het samenstellen van rapportages uitvoeren.

Jouw aanstaande collega’s, stuk voor stuk toppers, heten je van harte welkom als aanwinst voor het team: Luuk Becker, Thijs Scheffer en Ivo van Rey: Tot binnenkort!

Verder kun je rekenen op 15 vakantiedagen een prima salaris, smartphone en laptop van de zaak. 

Lijkt het je misschien wel wat? Neem voor jouw sollicitatie of sparren over functie en bedrijf contact op met: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of bel of app 06-52601456.

 

Klik hier voor de vacature: https://bit.ly/3eKnCH2

Klik hier voor meer informatie over het bedrijf: https://bit.ly/2OBzfp0


MovetoCatch verzorgd de procedure voor BIOREY. Heb je een reden dat je graag toch eerst even met Ivo van Reij contact zou willen hebben, bel app of mail dan: 06-52568603 of ivo@biorey.com

 


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven