Technici - voor elke discipline tuinbouw

Bedrijf: Glastuinbouwbedrijf met enkele kwekerijlocaties

Regio:   USA, Californië

Zou je graag voor een periode van drie maanden in de USA aan de slag gaan? Voor een opdrachtgever in Californië zoeken wij technici uit elke tuinbouw technische discipline die aan de slag willen op een kwekerij. Ervaring met werken in het buitenland mag, maar niet noodzakelijk, affiniteit met tuinbouwtechniek wel. Je kunt aan de slag met het renoveren, vernieuwen en herinrichten van de vier bedrijfslocaties. De ondernemer regelt voor jou het tijdelijk visum. Zin in een avontuur in zonnig Californië en wil je je uitleven op jouw technische vakgebied? Lees dan vooral verder, want wij zoeken:


Technici – voor elke discipline tuinbouw

Lassers, Ingenieurs, Monteurs, Kassenbouwers, Projectleiders, TD’ers!


De functie:

Dit bedrijf groeit en het bouwt aan hun vier locaties van samen 15 hectare (5e nieuwbouwlocatie in de planning).
De opdrachtgever is op zoek naar hulptroepen voor de realisatie en het inregelen van watertechnische installaties, verwarming en koeling. En voor de bouw of renovatie van kassen en bedrijfshallen. Het gaat om engineering, werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoerende montage klussen op de sites. Denk aan bouwkundig/constructie, installatie, elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

 

Wat breng jij mee:

  • Je hebt ervaring in de kassenbouw of je beschikt over elektrotechnische, installatietechnische kennis en watertechnische ervaring, bij voorkeur binnen de glastuinbouw;
  • Je hebt ervaring in een meewerkende of een leidinggevende rol als monteur of engineer;
  • Enige beheersing van de Engelse taal;
  • Je herkent je in de kernwaarden van het bedrijf: Work hard and have Fun!


Het bedrijf:

De zoon van een bloemenkweker zet dit bedrijf voort. Hij heeft keuzes gemaakt, kapitaal aangetrokken en exploiteert een nieuwe teelt. Hij heeft de onderneming met twee extra locaties uitgebreid naar vier. De glasopstanden zijn niet nieuw, de meeste installaties zijn wel modern en actueel. Intussen is een grotere vijfde locatie aangekocht waarvoor de ‘ombouw activiteiten’ (nieuwe, andere bedrijfsinrichting) voorjaar 2021 van start gaan. Voor een zesde locatie die nieuw wordt gebouwd, verwachten ze binnenkort de laatste vergunningen. Het eindproduct wordt in een eigen picking & packing- omgeving met moderne productie- en verpakkingsmachines verpakt om daarna z’n weg naar gespecialiseerde winkels te vinden.


De omgeving:

De kwekerij bevindt zich in de omgeving van Santa Barbara, bij de kust in het zuidwesten van Californië.
Er heerst een warm zeeklimaat, echte winters zijn er niet, de temperaturen worden in de zomer, door de ligging dicht bij de Stille Oceaan, afgetopt. Ten oosten bevindt zich het enorme nationale bosgebied Los Padres. Op zo’n 60 kilometer vanaf de kust bevinden zich de Santa Rosa en de Channel Islands. Je woont en werkt op ongeveer 350 kilometer ten noorden van Mexico, ruim 100 kilometer boven Los Angeles. Er is van alles te doen op deze plek in The Golden State van Verenigde Staten.


Het aanbod:

  • Allerlei uitdagende technische werkzaamheden bij een succesvol glastuinbouwbedrijf;
  • Een werkvisum voor drie maanden en als je wilt dan kun je voor langere tijd aan de slag;
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen in jouw rol als technicus;
  • Een goed salaris, woonruimte op een mooie plek en een auto ter beschikking.

Interesse, meer weten? Mail bel of app met: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of 06-52601456.

Link naar vacature: https://bit.ly/3aOMda1


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven