Coördinator Supply Chain

Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 43 hectare glas, verspreid over vijf locaties in het Westland, kweken we miljoenen warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zowel zaad als stek en eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy®). Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven we ernaar tot de top te blijven behoren.

Wij zijn op zoek naar een


Coördinator Supply Chain

(fulltime)

Wat doe je als Coördinator Supply Chain?

Als Coördinator Supply Chain bij Vreugdenhil Young Plants verveel je je geen moment. In deze functie borg jij de groente- en sierteeltorders zodanig dat deze soepel door de organisatie lopen en volgens onze kwaliteitseisen bij onze klanten afgeleverd worden. Jij bent degene die de logistieke processen coördineert en zorgt voor een goede afstemming en samenwerking met de inkoop, verkoop, productie en leveranciers (linking pin). Je bent een communicator in hart en nieren! Je improviseert om dreigende stagnaties in het productieproces te voorkomen en ziet de complexiteit hiervan alleen maar als uitdaging.

Je monitort de openstaande productieorders ten behoeve van doorlooptijden en je stelt rapportages op voor het management ter bewaking van plannings- en productieprocessen. Tevens borg je de uitvoering van de productie werkorders binnen de organisatie en overziet deze processen middels onze ERP applicatie Navision.

Je bent werkzaam op de afdeling Supply Chain: een afdeling die als een spin in het web binnen de organisatie functioneert en op dit moment bestaat uit 5 enthousiaste collega’s. Jij maakt het team compleet!


Wat heb je in huis als Coördinator Supply Chain ?

Je bent in het bezit van een HBO diploma in de richting van Logistiek/Supply Chain/Bedrijfskunde en hebt enige relevante werkervaring. Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om initiatief te tonen. Je bent echt goed in Excel en je hebt ervaring met een ERP systeem, bij voorkeur Navision. Uiteraard beschik je over goede communicatieve eigenschappen en vind je het leuk om in een team te werken. Net als de rest van het team kun je snel schakelen en denk  je vooral heel logisch na. Accuratesse vind je vanzelfsprekend belangrijk.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid bij een toonaangevende speler in het Westland. Je komt terecht in een fijne werkomgeving met een groep enthousiaste collega’s in een no-nonsense cultuur. Je ontvangt een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. We stimuleren persoonlijke groei en bieden je een carrière voor de lange termijn.


Ben je geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief met CV per mail naar vacature@vreugdenhilyoungplants.nl of neem voor vragen contact op met onze HR-afdeling, tel. 0174 – 52 52 00. Kijk voor meer informatie op onze website www.vreugdenhilyoungplants.nl en vergeet niet onze video’s te bekijken voor een goed beeld over wie wij zijn en wat wij doen!


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven