Manager Marketing & Sales Channels

PanAmerican Seed-Kieft Seed is een internationaal opererend bedrijf dat zich bezighoudt met de veredeling, productie en marketing van hoogwaardig uitgangsmateriaal van vaste planten, snijbloemen en perkplanten. PanAmerican behoort tot de Ball Horticultural Group, een familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in West-Chicago, Amerika. Met een internationaal team van gemotiveerde mensen veredelen, produceren en verkopen we onze rassen tot tevredenheid van telers en consumenten.

Ter versterking van ons sales team zijn we op zoek naar een

Manager Marketing & Sales Channels    

fulltime


Ben je een energieke en creatieve marketing & sales channels manager? Ben je initiatiefrijk en een kei in communiceren? Dan maken wij graag kennis met jou!

FUNCTIE-INHOUD

Je bent de spil in de marketing en sales groep. In deze nieuwe functie ontwikkel je marketingplannen samen met het salesteam en zorgt er voor dat ze worden uitgevoerd. Je creëert meer aandacht voor de innovatieve producten van PanAmerican Seed Europe. Je hebt de potentie om samen verder te groeien. Het werkveld is dynamisch en de producten van PanAmerican Seed Europe passen uitstekend in de veranderende omgeving. Je zoekt de juiste kanalen om onze kennis te delen met onze relaties, zodat zij kunnen groeien met producten van PanAmerican Seed Europe B.V.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bepalen en formuleren van een helder multi-channel beleid en voor de marketing- en communicatiestrategie. Samen met de Project- en Event coördinator bewaak en realiseer je de jaarlijkse planning van de genoemde disciplines. Je draagt zorg voor de procesbewaking binnen de betreffende afdelingen, binnen het bedrijf, met de markt en de communicatie met stakeholders. Je bent de sparringpartner van de Salesmanager en dankzij je creatieve denkvermogen weet je mede vorm te geven en ondersteuning te bieden aan continue verbeterprogramma’s voor alle doelgroepen in de markt en de commerciële strategie.


FUNCTIE-EISEN:

Je hebt een relevante opleiding HBO+/WO (commerciële richting). Je hebt 5+ jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een commerciële multi-channel context omgeving. Je beheerst zowel de Engelse als de Nederlandse taal uitstekend, kennis van de Duitse taal is een plus. Je bent iemand die communicatielijnen uitzet, coördineert, afstemt, uitvoert en bewaakt. Je hebt zeer goede communicatievaardigheden. Je bent zelfverzekerd, resultaatgericht en analytisch. Een slagvaardige en creatieve aanpakker die graag samenwerkt met collega’s.


AANBOD:  

We bieden je een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een internationale werkomgeving in een groeiende en boeiende organisatie. De cao voor de Tuinzaadbedrijven is de basis voor ons beloningspakket dat bestaat uit een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze informele bedrijfscultuur biedt volop ruimte voor eigen initiatief.


GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jeroen Star, Sales Manager op telefoonnummer + 31 6 53 47 59 12 of bezoek onze website www.panamseed.com.

 

WIL JE SOLLICITEREN?

Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar Lizette Boots, HR Manager: hr@panamseed.com.


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven