Kwaliteit & Innovatie Specialist AGF

Ben jij een doorgewinterde AGF specialist en spreek je de taal van de telers? Wil jij ervoor zorgen dat Albert Heijn dagelijks de lekkerste, mooiste en gezondste groenten en fruit in de schappen heeft? Kom dan werken als Kwaliteit & Innovatie Specialist AGF bij Bakker Barendrecht in Ridderkerk.

Bakker Barendrecht is onderdeel van Greenyard, Internationale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten. Bakker heeft divisies in Nederland, Tsjechië en België. In Nederland heeft Bakker Barendrecht een 60-jarig partnerschap met Albert Heijn, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor bijna het volledige AGF assortiment in de winkels. Ook de AH vers-pakketten worden door Bakker Barendrecht ontwikkeld. Daarnaast werkt Bakker intensief samen met het telersnetwerk Holland Crop. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen vandaag en morgen, maar elke dag opnieuw de allerbeste kwaliteit leveren.

De cultuur van Bakker Barendrecht is klantgericht, informeel, energiek en no-nonsense. Op de vestiging in Ridderkerk werken ca. 800 vaste medewerkers, die dagelijks 1,4 miljoen kilo groenten en fruit verwerken. Ter versterking van het R&D team zijn we voor Bakker Barendrecht op zoek naar een Kwaliteit & Innovatie Specialist AGF.

Kwaliteit & Innovatie Specialist AGF


Functie

Samen met telers en Albert Heijn de keten op productniveau verder ontwikkelen

 • Je bent een bron van inspiratie en expertise en ziet volop kansen en uitdagingen om de keten van verse AGF verder te ontwikkelen. Dat geldt vooral voor de aspecten kwaliteit, smaak, duurzaamheid, beschikbaarheid en voedselveiligheid.
 • Deze kansen & uitdagingen vertaal je naar concrete projecten. Als projectleider zorg je voor een gewenste uitvoering van de projecten en een implementatie van de resultaten.
 • Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in je marktsegment, op het vlak van teelt, teelttechnieken, productontwikkeling en alle moderne technologieën die hierbij ingezet kunnen worden.
 • Je bouwt en onderhoudt een stevig netwerk met verschillende stakeholders in de keten: kennis- en onderzoeksinstellingen, NGO’s, leveranciers, telers enz.
 • Je werkt nauw samen met diverse afdelingen, zoals Inkoop, Sales, Marketing en QA.
 • Je hebt 5 teamgenoten en rapporteert aan het Hoofd R&D.


Profiel

Enthousiaste, innovatieve gesprekspartner voor de AGF wereld

Functie-eisen

 • Afgeronde academische opleiding (of HBO plus), bij voorkeur op het gebied van Plant/Teeltkunde Plantenwetenschappen, Toegepaste Biologie, met bijv. een specialisatie landbouw, tuinbouw, veredeling of teeltechnieken.
 • Achtergrond in de AGF en/of veel affiniteit met de agrarische keten en de producten.
 • Ervaring op het gebied van projectmanagement.
 • Goede beheersing van de Engelse taal en bereidheid om Nederlands te leren.

Competenties

 • Inspirerende en enthousiaste persoonlijkheid
 • Praktische en innovatieve aanpakker
 • Communicatief sterk op verschillende niveaus
 • Klantgericht en overtuigend
 • Teamspeler met helicopterview


Standplaats

Ridderkerk + deels thuiswerken


Aanbod

Bakker Barendrecht is een dynamisch en gezond bedrijf dat volop aan het groeien is. Je krijgt bij  Bakker Barendrecht de kans om van jouw passie voor AGF je dagelijkse werk te maken. Er is een cultuur van openheid, transparantie en respect. Vanzelfsprekend staan daar goede arbeidsvoorwaarden tegenover.


Reageren

Bakker Barendrecht heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Kwaliteit & Innovatie Specialist AGF exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Anne De Maeyer, telefonisch bereikbaar op 06 83 111 697. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.bakkerbarendrecht.nl.

Solliciteren via www.ceresrecruitment.nl.

Een online vragenlijst en assessment maken onderdeel uit van de procedure.

 


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven