Assistent Teamleider Productie

Growers United is een coöperatie van familiebedrijven met jarenlange ervaring. Hier wordt iedere dag hard gewerkt aan gezonde groenten van hoge kwaliteit. Eerlijk en transparant. 'Good food in good hands' is waar ze voor staan.

Iedere dag werken de vakspecialisten samen met de telers om het beste eten voor iedereen bereikbaar te maken. Op een open en transparante manier. Bij Growers United worden dingen niet onnodig ingewikkeld gemaakt: via korte lijnen wordt er eerlijk met elkaar gecommuniceerd.

Hun telers zijn niet alleen trots op hun eigen bedrijf, maar ook op de resultaten van de coöperatie, bijvoorbeeld de Tuinbouwondernemersprijs 2020. Dit is een sprekend voorbeeld van dat je samen meer bereikt.


Assistent Teamleider Productie

Als Assistent Teamleider Productie bij Growers United ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijk werkende productieafdeling. Je zorgt voor continuïteit als het gaat om werkprocessen, resultaten en personeelsinzet. Je bent vooral in de productiehal te vinden en hebt een observerende, borgende functie. Je houdt een oogje in het zeil en controleert of alle regels rondom hygiëne, veiligheid en procedures worden nageleefd. Ook ondersteun je het uitvoerend personeel (machine operators, planner operators en uitzendkrachten), stel je vragen en geef je tips.

Het gaat niet alleen om naleving van wet- en regelgeving, maar ook om productieprognoses halen en personeel slim inzetten. Je houdt de planning in de gaten en zorgt ervoor dat alle lijnen op de afdeling maximaal rendement draaien. Dit doe je door veel te overleggen, bijvoorbeeld met collega's die de planning maken. Ook houd je de KPI's in de gaten en ben je alert op storingen en problemen.

Verder neem je initiatief om de productieafdeling nog beter te maken, bijvoorbeeld als het gaat om werkprocedures of de bedrijfscultuur. Je bent hier scherp op, overlegt hierover met je collega-assistent en kaart dit aan bij de teamleider.

Je kunt een dag- of avonddienst draaien, soms ook in het weekend. Afhankelijk van het seizoen, ben je verantwoordelijk voor de aansturing van ongeveer 150 machine operators, planning operators en uitzendkrachten op de productieafdeling. Dit is de grootste afdeling binnen Growers United, dus je kunt ook benaderd worden door assistent teamleiders van kleinere afdelingen als zij handjes tekort hebben.

Wat is vereist?
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • Kwaliteitsbewust, integer, klantgericht, kostenbewust en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Je deelt graag je kennis, komt met nieuwe ideeën en houdt van samenwerking
 • Overtuigend, betrokken, motiverend, analytisch en georganiseerd
 
Wat krijg je?
 
 • Vanaf €2.750 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 40-urige werkweek
 • Dag- en avonddiensten, soms ook in het weekend
 • 25 vakantiedagen
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
 • Collectieve bedrijfspensioenregeling
 
 
 

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven