Binnenlandchauffeur / heftruckchauffeur

Ben jij een aanpakker met logistiek inzicht? Stroop je graag de mouwen op, maar houd je ook van slim organiseren en overzicht houden? Zoek je afwisselend werk, met leuke collega’s, in een bedrijf dat zich niet voor niets ‘The best way to Italy by road’ noemt? Dan is Lievaart Expeditie te De Lier op zoek naar jou! 

Binnenlandchauffeur 

(fulltime regio Aalsmeer/Westland) &

Heftruckchauffeur 

(parttime regio Aalsmeer)

 

Wat ga je doen?

Het is ons doel om de bloemen en planten van onze klanten zo vers mogelijk te leveren in Italië. Dit betekent dat wij de bloemen en planten zo snel mogelijk en zonder schade van onze opdrachtgevers in Nederland naar de klant in Italië vervoeren. Als binnenlandchauffeur heb jij een belangrijke functie om de bloemen en planten op tijd opgehaald te hebben en klaar te hebben staan voor onze buitenlandchauffeurs, die ‘s middags en aan het begin van de avond dagelijks vertrekken richting Italië. Als heftruckchauffeur ben jij een belangrijke schakel op onze locatie in Aalsmeer, om samen met de teamleider in Aalsmeer de vrachtwagens zo snel en efficiënt mogelijk te laden voor hun vertrek richting Italië.


Binnenlandchauffeur:

Het ophalen van de bloemen en planten gebeurt dus gedurende dagen, in goed overleg met onze binnenlandplanning, om de routes zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Het werk is voornamelijk geconcentreerd rond onze verschillende opdrachtgevers in omgeving Westland, Bleiswijk en Aalsmeer. Het komt voor dat het nodig is om verder het land in te gaan om de buitenlandchauffeurs af te wisselen wanneer zij niet uitkomen met hun rij-uren tijdens hun rit van Italië naar Nederland of om zendingen verder in het land op te pikken. Een gevarieerde job dus!


Hoe ziet jouw team eruit?

Er heerst een open werksfeer waar samen hard gewerkt wordt. Op onze locaties in De Lier en Aalsmeer hebben wij een dynamisch team in de loods en op de planning houdt men van proactieve chauffeurs die meedenken en veranderingen duidelijk communiceren, om zo samen naar een oplossing zoeken. Dit alles, zodat de buitenlandchauffeurs direct, zonder problemen en zo vroeg mogelijk, kunnen starten met de rit. Onze klanten in Italië vertrouwen er namelijk op dat wij de bloemen en planten zo snel mogelijk en in goede conditie bij hen afleveren.


Wat neem jij mee?

 • Je hebt werkervaring in de logistiek;
 • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal (Italiaans is een pré);
 • Je hebt een geldig rijbewijs CE en beschikt over een geldig code 95 certificaat.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je krijgt een uitdagende functie in een omgeving vol actie en dynamiek;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Werktijden die voornamelijk zijn geconcentreerd overdag, op werkdagen;
 • Wij bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao;
 • Een fijne werkplek in een informele werksfeer;
 • Grote logistieke kennis bij alle collega’s waar je altijd op kunt terugvallen;
 • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel;


Heftruckchauffeur:

Gedurende de middag op de drukke dagen (maandag, dinsdag en vrijdag) zal er gevraagd worden onze teamleider in Aalsmeer te helpen met het klaarzetten van de zendingen voor vertrek. Dit is soms nog een hele puzzel, die jullie dus als team zo goed en snel mogelijk uitspelen!


Wat neem jij mee?

 • Je hebt werkervaring in de logistiek;
 • Je hebt een geldig heftruckcertificaat;
 • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal (Italiaans is een pré);


Wat kun je van ons verwachten?

 • Je krijgt een uitdagende functie in een omgeving vol actie en dynamiek;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Werktijden tussen 12 en 18 uur ’s middags op maandag, dinsdag en vrijdag met waarschijnlijk wat uitloop in de drukke periodes;
 • Een fijne werkplek in een informele werksfeer;
 • Grote logistieke kennis bij alle collega’s waar je altijd op kunt terugvallen;
 • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel;


Welkom bij Lievaart Expeditie!

Lievaart Expeditie is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van transport van planten en bloemen naar Italië. Wij werken voor exporteurs, importeurs en retailers die planten en bloemen als groeimarkt zien. Wij zijn er trots op de erkenning voor onze professionaliteit die wij van onze klanten krijgen. Met een uniek & uitgekiend logistiek proces zijn wij in staat om als snelste producten in topconditie op de gewenste locatie te krijgen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun beloftes altijd kunnen waarmaken. Indien gewenst verzorgen wij tevens de op- & overslag van de goederen. Met de nieuwste innovaties blijven wij koploper in onze markt. Onze medewerkers realiseren zich dat iedere bloem of plant voor iemand een cadeau is en handelen daarnaar.

Durf jij de uitdaging aan? Wil je graag werken bij een bedrijf met internationale contacten en Hollandse nuchterheid? Dan zijn jij en Lievaart de perfecte match!


Kom je kennismaken?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je sollicitatie naar: monique@lievaartexpeditie.nl. Heb je vragen over de functie, dan kun je die stellen aan Monique Tonelli, bereikbaar op +31174638573.

 

Wij maken graag kennis met je en zijn nieuwsgierig naar jou!


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven