Vermeerdering specialist / Productiemanager

Agriom is een veredelingsbedrijf in De Kwakel, actief de sier- en fruitteelt (www.agriom.nl). Nieuwe rassen worden ontwikkeld in samenwerking met internationaal opererende bedrijven met een toppositie op de wereldmark. Door de groeiende vraag naar plantmateriaal van onze rassen zijn wij bezig met deze nieuwe activiteit binnen ons bedrijf. 

Hiervoor zijn wij opzoek naar:


Vermeerdering specialist / Productiemanager


Functie inhoud:

Als productiemanager ben je mede verantwoordelijk voor het produceren en verzendklaar maken van hoogwaardig plant materiaal in overleg met het team binnen Agriom. Samen met je collega’s zorg je voor de juiste teeltomstandigheden, werkuitvoering en registratie voor de vermeerdering en opkweek van het plant materiaal. Je hebt de beschikking over een kas met daarbij een weefselkweek laboratorium en klimaatruimte. Je controleert de kas, het gewas en het personeel om optimaal resultaat te behalen in een prettige werkomgeving. In eerste instantie zijn de werkzaamheden gericht op het gewas blauwe bes, maar zijn er mogelijkheden verder te groeien in andere gewassen.


Wat we zoeken:

Een betrokken collega die zorg draagt voor de waarborging van het productieschema, de kwaliteit en kwantiteit van de blauwe bes planten. Een manager die naast het managen ook graag meewerkt in het productieteam om de prestaties van de teelt en collega’s te verbeteren. De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in de tuinbouw maar belangrijker vinden wij iemand die feeling heeft voor het werk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kritisch naar processen durft te kijken en bereid is om de werkzaamheden te leren op korte termijn. De exacte invulling van de baan is afhankelijk van ervaring, ambitie en de verdere ontwikkelingen binnen het bedrijf, voor zowel mbo, hbo als wo geschoolde.


Wij bieden jou:

  • Een baan in een snel groeiend veredelingsbedrijf;
  • Een uitdaging om processen te verbeteren en kwaliteit te waarborgen;
  • Een functie met verschillende mogelijkheden om jezelf verder te verder te ontwikkelen
  • salaris volgens cao Glastuinbouw

 

Denk jij ons productieteam te kunnen versterken met jouw kennis, vaardigheden en betrokkenheid stuur dan je motivatiebrief en CV naar: Jaap.stelder@agriom.nl

 


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven