Verkoper AGF

Quality Produce International (Q.P.I.) is een toonaangevende importeur en exporteur van ruim 400 verse producten. Q.P.I. maakt onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven en behoort met een omzet van ruim 170 miljoen euro tot de grootste exporteurs van Nederland. Naast een handelscentrum in De Lier beschikt Q.P.I. over vestigingen in Spanje en Duitsland.

Door vaste relaties met telers in Nederland en in het buitenland en een eigen productielocatie, kunnen de klanten in Europa jaarrond beleverd worden. Q.P.I. richt zich met haar dienstverlening op retail, wholesale, foodprocessing en foodservice. Daarnaast wordt een deel van de producten verkocht onder eigen merk, Sensation (aubergines, komkommers, paprika’s en trostomaten) en Magic (premium tomaten). Q.P.I. kent een grote mate van flexibiliteit waarbij service hoog in het vaandel staat. “Wat we afspreken komen we na” is het credo van Q.P.I.

Q.P.I. is op zoek naar kandidaten voor de volgende functie:


Verkoper AGF

Voor onze commerciële afdeling zoeken wij een verkoper AGF die klantgericht en in oplossingen denkt. Je hebt door jouw jarenlange ervaring een uitgebreid netwerk weten op te bouwen en weet als geen ander wat er speelt in de markt. Je wilt dagelijks resultaat boeken en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je verliest nooit het overzicht in de dagelijkse hectiek van de markt.

Je maakt onderdeel uit van het commerciële team en de kerntaken zijn zowel commercieel als administratief. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen Sales en onze organisatie.


Functie

Met passie en daadkracht vergroten van de afzet van bestaande en nieuwe klanten

 • Het verkopen van het assortiment AGF producten aan bestaande en nieuwe klanten (wholesale, foodprocessing en foodservice).
 • Commerciële drive; je bent scherp, resultaatgericht, zelfverzekerd, een teamspeler en commercieel ingesteld.
 • Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de internationale groente en fruithandel en je hebt oog voor nieuwe kansen.
 • Je bouwt relaties op met klanten (en leveranciers) en onderhoudt deze.
 • Bewaken van de kwaliteit en voorraad van de AGF producten.
 • Controleren van het logistieke proces van de leveringen van de telers tot de aanlevering bij de klant en bijsturen waar nodig.
 • Bewaken van de resultaten van de transacties en markt- en prijsontwikkelingen volgen.
 • Je rapporteert aan de Commercieel Directeur en werkt nauw samen met collega’s van commercie, QA/QC, Productie en Logistiek.


Functie-eisen

Ondernemende en ervaren ‘commerciant’ die de AGF wereld van binnen en buiten kent

 • HBO werk- en denkniveau verkregen door bijvoorbeeld een opleiding bedrijfskunde & agribusiness, food & business aan de HAS, HEAO commerciële economie, bedrijfseconomie
 • Aantoonbare verkoopervaring in de AGF sector;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van andere talen zoals Frans, Spaans of Duits is een pre.
 • Woonachtig binnen een straal van 45 minuten van De Lier.


Aanbod

Quality Produce International biedt de mogelijkheid om deel uit te maken van een no nonsens en sterk groeiende organisatie waarbij je in een plezierige, dynamische en jonge omgeving duidelijke resultaten kunt behalen en daarbij de mogelijkheid hebt om je in de toekomst verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend staan daar goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover.


Reageren op deze functies:

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan de functie eisen?

Stuur dan je schriftelijke sollicitatie, voorzien van c.v., aan: hr@qpi.nl.


Quality Produce International (Q.P.I.) B.V.
Jogchem van der Houtweg 33
2678 HA De Lier

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Simone Batist, tel 0174-21 91 45 of kijk op onze website: www.qpi.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven