Keurmeester Fytosanitaire Zendingsinspecties

Wij zoeken voor het team Fytosanitaire Zendingsinspecties (FZI) naar een gedreven, flexibel en gemotiveerde keurmeester voor 36-40 uur per week.

Keurmeester Fytosanitaire Zendingsinspecties


Wat houdt de functie in?

Als keurmeester voer je inspecties uit op kwekerijen met productie van teeltmateriaal van diverse gewassen en bij importeurs en exporteurs van teeltmateriaal en zaden. Het gaat hierbij om het uitvoeren van importinspecties op plantaardig materiaal uit derde landen en het uitvoeren van exportinspecties op materiaal dat verzonden moet worden naar derde landen. Daarnaast voert de keurmeester van FZI ook exportbemonsteringen en monitoringsopdrachten uit. De mogelijkheid bestaat dat je in de toekomst ook ingezet wordt voor werkzaamheden binnen de andere teams (Boomkwekerij-, Bloemisterij- en Groentegewassen). Het gaat bij die werkzaamheden om kwaliteitstoezicht, zoals het uitvoeren van inspecties op plantgezondheid en administratieve controles op traceerbaarheid.

 

Over de organisatie

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. De Nederlandse tuinbouwsector is internationaal toonaangevend. Naktuinbouw vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van het teeltmateriaal. Eén van de werkzaamheden van Naktuinbouw is het uitvoeren van keuringen volgens de Europese richtlijnen en Nederlandse wetgeving. Keurmeesters van Naktuinbouw zien erop toe dat het teeltmateriaal van professionele bedrijven in de bloemisterij-, boomkwekerij- en groentesector voldoet aan deze eisen. Ook voeren wij import- en exportinspecties uit volgens de EU-richtlijnen en de wetgevingen die daarvoor gelden. Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever met een (internationaal) uitstekende reputatie. Wij gaan bij Naktuinbouw op een open en informele wijze met elkaar om.


Wie komt in aanmerking?

Naast een tuinbouwopleiding op minimaal mbo-niveau heb je bij voorkeur drie tot vier jaar ervaring binnen  de tuinbouwsector. Je hebt daarnaast ervaring op het terrein van de teelt van gewassen,  plantenziekten en kwaliteitssystemen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent ondernemend en houdt zelfstandig je kennis en vaardigheden op peil. Verder beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en ben je computervaardig. Als ambassadeur van Naktuinbouw verwachten we dat je onafhankelijk, integer en besluitvaardig toezicht kan houden en het belang van de sector in de gaten houdt. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je hebt een professionele en deskundige werkhouding.


Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante, veelzijdige functie aan in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij (€ 2.827,- tot € 3.696,- en een eindejaarsuitkering).

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Je krijgt een bedrijfsauto, telefoon en laptop. Bijkomende kosten kun je declareren. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een gunstige pensioenregeling, extra vakantiedagen, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.


Meer weten?

Bekijk onze film: Keuringen   https://vimeo.com/63152936

 

Je kunt tot en met 1 oktober 2020 op deze vacature reageren. De gesprekken vinden plaats op 9 en op 13 oktober. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Edwin Egthuijsen, tel (071) 332 62 19  e.egthuijsen@naktuinbouw.nl . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Olga de Keyzer (P&O Adviseur), o.d.keyzer@naktuinbouw.nl tel. (071) 332 63 28.


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven