De Vakbeurs Foodspecialiteiten vond voor de 29e keer plaats in Expo Houten.
De opblaasfles van Schulp stond bij de ingang van Expo Houten.
'sLandsbeste laat de bezoekers van de beurs kennismaken met de nieuwe huisstijl.
Het team van 'sLandsbeste: Cees Jan de Bruijn, Alex Poortinga en Bas Buiten.
Het team van Schulp toont hun assortiment sappen en de winteretiketten. V.l.n.r.: Jaap van Pijkeren, Femke Bosma en Jaap van de Wetering.
De tweede stand van Schulp, waar Daniël Rovers aanwezig was.
Marc Versteeve van Dutch Cranberry Group heeft de kleine flesjes nieuw in het assortiment. "Hiervoor was veel vraag van consumenten", aldus Marc.
Henk en Sofia Vermeulen van Zoetelief tonen hun aanbod bedrijfskleding op de beurs. "De spijkertrend is nieuw en populair", aldus Henk.
Haye de Jong (links) en Dennis van Tol (rechts) van Bizerba tonen hun aanbod weeg- en snijapparatuur. "Ons speerpunt is de kantelcompensatie", aldus Haye.
Kjeld de Kock en René Roth tonen hun aanbod weegschalen en kassa's. Daarnaast tonen zij ook nieuwe software.
De stand van Koppejan Noten werd de hele dag druk bezocht.
Jacline Rotyis en Talitha van den Berg van Dijkstra Vereenigde hebben verpakkingsglas om onder andere honing, sap en jam in af te vullen.
Tinus den Boon van Delinuts staat bij de nieuwe pindakaasmachine, waarmee speciaalzaken zelf pindakaas kunnen samenstellen.
Manon Snellink van Vink Fruitboerderij toont hier het aanbod ja, sauzen en stoofperen. Nieuw in het assortiment is de 100% fruitjam.
Koen Beetsma van Biesheuvel Knoflook. Biesheuvel Knoflook verwerkt knoflook tot verschillende producten, waaronder knoflookpuree, sauzen en marinades.
Ook de stand van King Nuts & Raaphorst werd de hele dag door goed bezocht. Zij tonen hun complete assortiment en zij hebben ook eindejaarsproducten meegenomen.
Het team van de Notenbeurs: v.l.n.r.: Jos de Jong, Balt Blijenberg, Arjon Stalenhoef en Jeroen de Jong.
Henk van Ommeren en Renske de Leede van Delmo. Delmo heeft een aanbod verpakkingsmateriaal en vacuümmachines.
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.