Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gastvrij Rotterdam 2018

Begonnen als worstenmakers, nu ook leverancier van zee-groenten producten zoals zee-groenten pasta, -soep en burgers. Op de foto Remko Hol van Olijck.
Begonnen als worstenmakers, nu ook leverancier van zee-groenten producten zoals zee-groenten pasta, -soep en burgers. Op de foto Remko Hol van Olijck.
De enthousiaste Tessa & Sven van Madame Cocos, zij maken allerlei soorten ambachtelijke kokosballen.
De enthousiaste Tessa & Sven van Madame Cocos, zij maken allerlei soorten ambachtelijke kokosballen.
Michel Lankhaar en Jens Baan van Koppert Cress. Thema van de beurs was: cress als ingredient.
Michel Lankhaar en Jens Baan van Koppert Cress. Thema van de beurs was: cress als ingredient. 
De familie Smit met Amber, Janine & Carlo van De Appelaere. 
De familie Smit met Amber, Janine & Carlo van De Appelaere. 
Paul de Wit en Harm Zom van Peka Kroef met als bezoeker Leonard de Vries van Fruity Pack.
Paul de Wit en Harm Zom van Peka Kroef met als bezoeker Leonard de Vries van Fruity Pack.
De focus van Peka Kroef lag op het nieuwe product: Raclette Gratin, vanaf 1 oktober verkrijgbaar.
De focus van Peka Kroef lag op het nieuwe product: Raclette Gratin, vanaf 1 oktober verkrijgbaar.
Fresh Fruit Express levert smoothieconcepten voor de horeca. Op de foto het team van FFE met Uko Vegter, Raimond van Snek, Rob Elzenaar en Ferry Stomp.
Fresh Fruit Express levert smoothieconcepten voor de horeca. Op de foto het team van FFE met Uko Vegter, Raimond van Snek, Rob Elzenaar en Ferry Stomp.
Sander Lenselink en David Gnatzy van Bio Futura. Ook dit jaar weer een groot assortiment duurzame disposables en verpakkingen uitgestald op de beurs.
Sander Lenselink en David Gnatzy van Bio Futura. Ook dit jaar weer een groot assortiment duurzame disposables en verpakkingen uitgestald op de beurs.
Altijd weer present, de mannen van Smit's Uien met Cock Lassche, Raymond Mathieu en Jan Smit. Ook Bart de Jong van Ahoy kwam even langs, een van de organisatoren van de Gastvrij Rotterdam.
Altijd weer present, de mannen van Smit's Uien met Cock Lassche, Raymond Mathieu en Jan Smit. Ook Bart de Jong van Ahoy kwam even langs, een van de organisatoren van de Gastvrij Rotterdam.
Het concept van Spring Fruits: Fruit op een stokje. In het fruitijs zit zeventig tot negentig procent fruit.
Het concept van Spring Fruits: Fruit op een stokje. In het fruitijs zit zeventig tot negentig procent fruit.
Lynn Dobbelstijn en Danielle Rorije van Zumex. Zij leveren sinaasappelpersen in diverse soorten en maten.
Lynn Dobbelstijn en Danielle Rorije van Zumex. Zij leveren sinaasappelpersen in diverse soorten en maten.
Het enthousiaste team van Rungis: Frans Scheijgrond, Francis Zonneveld Piek, Jan-Willem Postmus, Yuri Mantouw en Claire Honselaar.
Het enthousiaste team van Rungis: Frans Scheijgrond, Francis Zonneveld Piek, Jan-Willem Postmus, Yuri Mantouw en Claire Honselaar. 
Veel animo voor de eetbare bloemen bij Rungis..
Veel animo voor de eetbare bloemen bij Rungis..
Trotse kok Rob Kollen en Dirk-Jan van der Meijn van Aviko bij het nieuwe concept Oerfriet Sensaties.
Trotse kok Rob Kollen en Dirk-Jan van der Meijn van Aviko bij het nieuwe concept Oerfriet Sensaties.
De beste frietbakker van Quiks: Kees van der Burg
De beste frietbakker van Quiks: Kees van der Burg
Het team van Quiks met Kees van der Burg, Kees van Veldhoven, Peter Hoogendoorn, Marco van Helden en Henja van Wijk. Zij poseerden met gebakken krieltjes voor de vis- en aardappeltak binnen de foodservice. Ook dozen grillaardappelen in diverse gewichtsorteringen waren te zien voor publiek.
Het team van Quiks met Kees van der Burg, Kees van Veldhoven, Peter Hoogendoorn, Marco van Helden en Henja van Wijk. Zij poseerden met gebakken krieltjes voor de vis- en aardappeltak binnen de foodservice. Ook dozen grillaardappelen in diverse gewichtsorteringen waren te zien voor publiek.
Kees Mourits, Tim van Dijk en Sander Buizer van Vers Select maar ook vertegenwoordigt voor De FrietFabriek. 
Kees Mourits, Tim van Dijk en Sander Buizer van Vers Select maar ook vertegenwoordigt voor De FrietFabriek. 
Henk Radewalt en Dicky Veerman van Verse Boerderijfriet, een product van Landbouwbedrijf Coorndijck. Zij de vraag naar vacuüm verpakte frieten en aardappelen toenemen voor oa. zorginstellingen.
Henk Radewalt en Dicky Veerman van Verse Boerderijfriet, een product van Landbouwbedrijf Coorndijck. Zij de vraag naar vacuüm verpakte frieten en aardappelen toenemen voor oa. zorginstellingen.
GRO Mushrooms werkt samen met Santas-koffie voor het ophalen van de koffieresten. Op de foto Aster Schiltman en Leonel van der Steen.
GRO Mushrooms werkt samen met Santas-koffie voor het ophalen van de koffieresten. Op de foto Aster Schiltman en Leonel van der Steen.
Jan-Willem en Jan van Kempen bij het assortiment fruitsappen. Nieuw in het assortiment is de puur tomtaat grote fles.
Jan-Willem en Jan van Kempen bij het assortiment fruitsappen. Nieuw in het assortiment is de puur tomtaat grote fles.
Elger Wiersma van Schulp Vruchtensappen. Vooral de krachtsap werd goed gepromoot voor de horeca ondernemers.
Elger Wiersma van Schulp Vruchtensappen. Vooral de krachtsap werd goed gepromoot voor de horeca ondernemers.
Jonathan en Willeke Karpathios tonen hun Bieterbal: een bitterbal gevuld met bio-dynamische rode bieten.
Jonathan en Willeke Karpathios tonen hun Bieterbal: een bitterbal gevuld met bio-dynamische rode bieten.
Wiebe Mulder en Evert Ouweneel van Verstegen met achter zich de nieuwe Ediks lijn: voor cocktails, vinegraittes en het injecteren en femiteren van groenten.
Wiebe Mulder en Evert Ouweneel van Verstegen met achter zich de nieuwe Ediks lijn: voor cocktails, vinegraittes en het injecteren en femiteren van groenten. 
Een overvolle stand van Hanos.
Een overvolle stand van Hanos.
Gerrit en Anton van Gelder van Van Gelder.
Gerrit en Anton van Gelder van Van Gelder. 
Van Gelder presenteerde veel nieuwe producten en spelen in op meer vraag naar sous-vide producten.
Van Gelder presenteerde veel nieuwe producten en spelen in op meer vraag naar sous-vide producten.
Verstrade heeft een app ontwikkelt om het rechtstreeks leveren van duurzame/ambachtelijke en/of biologische versproducten landelijk mogelijk te maken.
Verstrade heeft een app ontwikkelt om het rechtstreeks leveren van duurzame/ambachtelijke en/of biologische versproducten landelijk mogelijk te maken.