Ontvangst in de lounge van het Miele Insperience Centre
Het komkommerboek van Sharon en Hedy Willems is nu ook in het Duits verkrijgbaar
Gewasmanager Komkommer, Dennis van Dijk, tijdens de opening
Aandachtig gehoor
Frank Visser van Miele
Hedy Willems had een persoonlijk woord geschreven in het komkommerboek van Frank
Henk van Dongen van fresh retail
Retailpositionering qua servicegraad en voordeligheid
Fresh Retail verzorgde voor een retailer tomatensegmentatie in het schap.
Ook Henk kreeg een boek
Goed eten, met komkommer als belangrijk ingredient
Jelte van Kammen en Joost Rouwhorst nemen het ervan
Dit moet wel over diffuus glas gaan?
Hans en Herman zijn Van Nature erg vrolijk
Paul Jochems en Thiark Sietzema
leuk koken bij Miele
Bleker is gearriveerd
ook Nico van Ruiten komt even naar voren
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.