Horecava 2013 in Amsterdam RAI
Peter Terwindt en Laurens Claassens van vers247.nl. Zij stonden op het thema eiland PUUR.
Vergeten groenten (oerwortelen) en de Chioggia van Van Gelder op de stand van vers247.nl
Puurgroenten staan bekend om hun teelt van groenten op water. Het is ze gelukt om 41 soorten groenten te telen. De interesse is groot mede dankzij de mogelijkheid om een op maat geteelt product te leveren. Rungis werkt samen met Puurgroenten om de producten te distribueren.
Tijdens de beurs is er enorm veel interesse naar de Red meat radijs.
Ook Honingtomaten bevond zich op het thema eiland puur. Deze dame deelde de honingtomaten uit aan bezoekers om te proeven.
Cock Lassche en Raymond Mahieu van Smit's Uien.
Thed Portegies van Engels Logistiek samen met overbuurman Louis de Roos van Héman verhuurservice.
Vanwege het brede assortiment zijn de producten van Engels logistiek voor bijna iedere branche inzetbaar.
Unilever was ook duidelijk aanwezig met deze opvallende stand.
Robot Coupe demonstreede een groentesnijmachine voor restaurants en zorginstellingen bijvoorbeeld. Er zijn 60 verschillende messen die zorgen voor 60 verschillende maten van de gesneden groenten.
Dit is een voorbeeld wat er gesneden kan worden van Robot Coupe. De producten zijn rettich, courgette en wortel.
Tijdens horecava werden er verschillende demonstraties gegeven om te laten zien wat de producten kunnen.
Het team van Peka kroef.
Ardo had ook een kok die met verschillende producten van Ardo aan de slag ging.
De verschillende diepvriesproducten werden netjes gepresenteerd.
Ook een aantal nieuwe producten werden getoond, bijvoorbeeld deze vergeten groenten mix of de gala mix.
Erik Hekkers van Hulkenberg
Ad Loogman van AC Loogman in gesprek met bezoekers.
Ook bij Loogman werden verschillende producten gepresenteerd.
Johma Foodservice
Ook bij Johma was een chef aanwezig die lekkere hapjes met de producten maakte.
De salades van Johma zijn verbeterd en vernieuwd, namelijk nog verser en ambachtelijker. Binnenkort verkrijgbaar met 21 dagen houdbaarheid.
BVP Verpakkingen toonde aan aantal interessante verpakkingen op de stand.
Corps Culinaire
Bij Corps Culinaire werden verschillende amuses en hapjes gepresenteerd. In de hapjes zijn bijvoorbeeld stukjes wortelselderij of stukjes champignons verwerkt. Ook een rode bieten bisquit was te krijgen.
Vitello tonnato met tomatenjam
Het restaurant was voorzien van producten van DeliXL
Het team van Multivac
Jeroen van der Graaf, creatief innovatie manager van Verstegen spices & sauces. Dit nieuwe concept is gebaseerd op de nordic cuisine van bijvoorbeeld Noma in Kopenhagen.
De producten zijn puur en eerlijk met transparante smaken. Voor de AGF-sector kan deze Nordic lijn bijvoorbeeld salades mee verrijken of rauwe groenten pickelen zodat ze beetgaar zijn en alle vitaminen nog hebben.
Verstegen spices & sauces.
Ook Bonduelle had een nieuw concept om te laten zien. Namlijk hun sous-vide producten.
Deze producten zijn sous vide oftewel onder vacuüm verpakt. Zo blijven de groenten natuurlijker en behouden ze hun bite.
Van Gelder
Toine Senders van Excellent agf en Koen de Jong van Jong Food. Bezoekers konden hier een lekker soepje komen proeven.
Carlo de Smit en Janine Tazelaar van Appelaere.
Appelsap, perensap en sinaasappelsap van Appelaere.
Op de stand van de Makro werden de producten van van Oers United getoond.
Ewen van Seumeren van O-Original Water, levert watersystemen waarmee je zelf gefilterd tafelwater kunt maken. Op de stand van Koppert Cress kon je dit tafelwater plat of bruis proeven.
Doordat het water al gezuiverd is komen de smaken van bijvoorbeeld de aardbeien en jasmijn beter uit. Tijdens de beurs hadden ze op de stand al verschillende smaakcombinaties gemaakt.
Rene Dissen van Koppert Cress laat de bezoekers de Cressen proeven
Erik Miete van Koppert Cress tussen de verschillende cressen.
Divada van Doorn en Jeroen Zeelenberg van Woertman Nederland bij de sinaasappelpersen.
Groba Food Equipment
Ook bij Groba laten ze zien dat ze op veel verschillende manieren kunnen snijden.
Gullimex staat voor het eerst met hun nieuwe stand.
Donderdag was zoals vele standhouders al aangaven studentendag.
BCB Beverage Concepts Benelux
Jeroen van der Aa en Freddie Koerts van BCB bij de sinaasappelpers.
Nationale Nederlanden maakte het spannend met deze draaiende klimwand.
Jeroen Venrooij, Sven van Kalkeren en Elger Wiersma van Schulp Vruchtensappen.
Michel Baars (Jetdrinks) met de sappen van 's Lands Beste.
Regionale groenten en fruit van Willem&Drees.
Dank je
Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Misschien is het gemarkeerd als spam, u kunt het na het lezen van een aantal andere artikelen later nogmaals proberen.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.