Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

Chinese kool stabiel in prijs ten opzichte van vorige week

Een overzichtelijk aanbod in pastinaak wordt aan iets hogere prijzen afgezet dan vorige week, maar we spreken nog altijd van voordelige prijzen voor de consument.

Aanvoer van tomaten zal de komende weken stabiel en overzichtelijk verlopen. Prijzen zijn licht gestegen ten opzichte van vorige week. Prijzen van prei zijn sterk te noemen. Voldoende aanbod, maar ook een presente vraag. Er is een ruim aanbod in witloof, prijzen worden lager. Door het koudere weer is ook een groeiende vraag naar knolselder. Deze werd dan ook duurder ten opzichte van vorige week.

Chinese kool is stabiel in prijs ten opzichte van vorige week en er is een constante vraag. Rode en witte kolen bleven stevig geprijsd, rood is de duurste van de koolsoorten. Grote volumes groene kool zorgden voor een prijsdaling, maar het koudere weer zal de prijzen terug laten stijgen. Rapen zijn ook een typische wintergroente, met net zoals vorige week correcte prijzen voor de consument. Gehalveerd aanbod in veldsla zorgt ervoor dat de prijzen de hoogte in gaan.

Bron: LAVA nieuwsbrief

Publicatiedatum: