Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paul te Velthuis, Bizerba

"Efficiënter werken door kassa's, winkelweegschalen en snijmachines aan te vullen met software oplossingen"

Automatisering van processen maakt de handen van ondernemers vrij. Door software kunnen technologische systemen efficiƫnter en meer doelgericht worden ingezet. "Waar wij retailers normaal gesproken helpen met weeg-, snij- en etiketteeroplossingen, worden onze kassa's, winkelweegschalen en snijmachines steeds vaker aangevuld met software oplossingen", aldus Paul te Velthuis van Bizerba.

"Middels deze software oplossingen kunnen ondernemers zich 100% richten op hun passie: klanten de beste service, kwaliteitsproducten en optimale shopping beleving aanbieden. De door Bizerba ontwikkelde software .CWS Retail Software, maar ook digitale schaplabels maken het Bizerba Total Retail Concept compleet."

Om de efficiencyslag te maken, kunnen adviseurs van Bizerba vrijblijvend worden ingeschakeld. Paul: "Alles wordt bepaald door de persoonlijke situatie van een ondernemer dus dan is het altijd slim om een van onze adviseurs eens langs te laten komen. Zo kunnen ondernemers met eigen ogen te zien, hoe we het beste kunnen helpen. Wanneer een ondernemer vragen heeft over artikelbeheer, of wil weten welke producten beter verkopen dan andere of een bepaald gevoel heeft bij de verkoopprestaties van een van de medewerkers en een duidelijk overzicht van omzet per medewerker wil dan kan Bizerba .CWS Retail Software daarbij behulpzaam zijn."

Ook voor digitale facturatie is er een efficiencyslag te halen met de .CWS Retail Software. "Die heeft een speciale module "Uitgaande goederen" heeft waarmee digitale facturen worden opgesteld en verstuurd. Ook is er binnen .CWS Retail Software een koppeling mogelijk tussen de bestelmodule en de webshop. Sinds de samenwerking met Bon Vivant In-Site kan Bizerba .CWS Retail Software direct gegevens uitwisselen met de Plann-IT bestelmodule. De invoer van bestellingen wordt zo extra gemakkelijk gemaakt waarbij de ondernemer een totaal bestellijst uit .CWS haalt en precies duidelijk heeft wat er voorbereid moet worden of in moet kopen om bijvoorbeeld voor de feestdagen bestelde producten of barbecue pakketten samen te stellen."

Klik hier voor meer inzicht in bedrijfsvoering met behulp van .CWS Retail Software 

Klik hier voor inzicht in digitaal factureren

Klik hier voor de Bizerba Total Webshop Connection

Voor meer informatie
Bizerba Nederland BV
Paul te Velthuis
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
T +31 53 4800980
marketing@bizerba.nl  
www.bizerba.com 

Publicatiedatum: