Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitteelt Delphy versterkt met aantrekken Erik Buitenhuis

Met ingang van 1 januari 2019 heeft Erik Buitenhuis zich aangesloten bij  team Fruitteelt Delphy en heeft Delphy de activiteiten van EB Fruit Projects overgenomen.

Met het in dienst treden van Erik Buitenhuis wordt het team van Delphy versterkt met name op teeltgebied. Daarnaast heeft Erik veel ervaring in de internationale markt, de Oost Europese markt. In landen als Roemenië, Kazachstan en Rusland is Erik Buitenhuis al jaren actief en heeft daar een groot netwerk opgebouwd. De teelttechnische kennis van Erik is ook beschikbaar voor  Nederlandse markt,  bedrijfsbegeleiding, demonstraties en het toepassen van kennis in de de Nederlandse fruitteelt.

De Fruitteelt heeft veel behoefte aan  teelt technische kennis in combinatie met aan computermodellen om de aansturing en teelt te optimaliseren en het personeel op te leiden. Het QMS –model van Delphy is een zeer belangrijk instrument hiervoor.

Daarnaast heeft Erik Buitenhuis de laatste 14 jaar veel ervaring opgedaan in de praktijk met de zeer slanke teeltsystemen. Deze zogenoemde 2-D systemen zijn bij veel van zijn klanten al de standaard op hun bedrijf. Een gedeelte van de snoei vindt ook mechanisch hierin plaats. In deze teeltsystemen zal het belang van automatisering en robotisering de komende jaren sterk toenemen, wat bij de toekomstvisie van Delphy past. Delphy is voor veel partijen hierin DE partner om toepassing van digitalisering verder te ontwikkelen en praktijkrijp te maken De komst van Erik is hierbij een sterke aanvulling.  

Voor meer informatie:
Erik Buitenhuis
Delphy 
Groeneweg 5
3273 LP Westmaas
+31 (0)186 573011
e.buitenhuis@delphy.nl  
www.delphy.nl    

Publicatiedatum: