Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geen overeenstemming over zeggenschap

Toch geen fusie Looye Kwekers en RedStar

Het voorgenomen samengaan van Looye Kwekers en RedStar gaat niet door. Na intensieve gesprekken is geen overeenstemming bereikt over de zeggenschap tussen de aandeelhouders van beide familiebedrijven.

Op 5 juli 2018 maakten beide bedrijven bekend het voornemen te hebben tot een samengaan, op basis van een op 3 juli 2018 ondertekende gezamenlijke intentieverklaring. Beide bedrijven betreuren dat het voorgenomen samengaan geen doorgang vindt.

Jos Looije, namens Looye Kwekers: “Het is erg jammer dat onze bedrijven niet samengaan, aangezien er voordelen aan zouden zitten voor de bedrijven zelf en de klanten. We gaan uit elkaar met respect. Looye Kwekers gaat nu verder als een sterk, zelfstandig bedrijf met een mooie toekomst en een heldere lange termijnvisie. Met onze sterke merktomaten, focus op smaak, lange termijnvisie en goede mensen gaan we vol ambitie de komende jaren verder om consumenten de meest smaakvolle tomaten te leveren.”

Cor van der Kaaij, namens RedStar: “Het is jammer dat de samenwerking geen gestalte heeft gekregen, omdat beide bedrijven goed bij elkaar passen en elkaar uitstekend aanvullen. Ondanks de kansen die beide bedrijven zien, hebben we er allebei voor gekozen om op respectvolle wijze onze eigen weg te gaan. We gaan door met ons mooie zelfstandige bedrijf met zeer gedreven werknemers aan het verder bouwen van onze bekende sterke merken zoals ‘RedStar Romantic’ en ‘RedStar Red Desire’ op weg naar een mooie toekomst. RedStar streeft naar een constant hoge kwaliteit.”

 

Publicatiedatum: