Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Artevos voor het eerst aanwezig op Fruit Logistica

Partner in teelt en handel van aromatische en robuuste fruitsoorten

Artevos is dit jaar voor het eerst aanwezig op Fruit Logistica, om zich daar te presenteren als een betrouwbare partner voor de teelt en handel van aromatische en robuuste fruitsoorten. Rond de 220 plantenkwekerijen produceren een breed scala aan fruitbomen voor de fruitteelt in heel Europa. Ze kunnen ingezet worden in zowel de conventionele teelt, als voor de biologische teelt. Een goede smaak komt voorop in de selectie van variëteiten van Artevos, wat helder blijkt uit de nieuw geïntroduceerde soorten zoals:


Haronia Johannisbeeren 
De helder rode 'Red Lake' is voluit superieur aan de variëteit van oorsprong, met grotere en langere bessen en een uitstekende fruitkwaliteit die zich onder transport en bewaring ook goed houdt. Het zijn sterke planten waarvan de bladeren de bessen beschermen tegen zonnebrand. Tenslotte hebben ze het uitzonderlijke milde aroma, zonder de typische zuurheid die zwarte bessen hebben.

Jofela Pruimen
Afkomstig uit een kruising tussen de variëteit Jojo, de enige die resistent is tegen het Sharka-virus, en de uitstekende variëteit Felsina, verenigt de Jofela de beste kwaliteiten van de beide ouders. Deze gezonde boom levert bijzonder aromatisch fruit, dat geoogst kan worden over een zeer lange periode en die ideaal zijn voor verse consumptie evenals bakpruimen.

Mariella Appel
Deze Zwitserse appel heeft vanaf januari en verder de beste smaak. Dankzij de uitstekende houdbaarheid kan deze bewaard worden in eenvoudige koelbewaring, zonder extra maatregelen om de bewaarduur te verlengen tot in de zomer. Consumenten waarderen vooral de stevigheid en knapperigheid, gecombineerd met de subtiele zuurheid.

Proeverij
Bij de stand van Artevos zullen er verschillende appelvariëteiten te proeven zijn. Bezoekers kunnen zodoende behalve kijken en voelen ook de smaken proeven en zelf de appels vergelijken.

Artevos is aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn van 6 tot 8 februari 2019 in hal 21, stand A-01.

Voor meer informatie: 
Artevos GmbH 
Robert-Bunsen-Straße 7 
D - 79108 Freiburg 
+49 761 - 1 20 92  
info@artevos.de 
www.artevos.de  

Publicatiedatum: