Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lamb Weston koopt Australische aardappelverwerker Marvel

Lamb Weston heeft bekendgemaakt dat het de Australische aardappelverwerker Marvel Packers ('Marvel') heeft overgenomen. De verwerkings- en opslagfaciliteit van diepgevroren aardappelproducten van Marvel bevindt zich in Hallam, Victoria. 

"De overname van Marvel maakt onderdeel uit van onze strategie om ons wereldwijde bereik te vergroten en te kunnen blijven groeien, zowel op eigen kracht als door overnames," legt Lamb Weston-directeur Tom Werner uit.  "Marvel geeft ons niet alleen de mogelijkheid om onze positie op de Australische markt te verstevigen maar biedt ook mogelijkheden om onze klanten op andere manieren te bedienen." 

Met de overname van de Marvel-fabriek wordt de huidige productiecapaciteit van Lamb Weston met 22,6 miljoen kilo vergroot en beschikt het bedrijf over 16 verwerkingsfaciliteiten wereldwijd en nog eens 9 samen met haar joint-venture-partners.  

Voor meer informatie:

Dexter Congbalay
Tel: +1 224-306-1535
Email: dexter.congbalay@lambweston.com

Publicatiedatum: