Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorheen werkzaam geweest bij o.a. Chiquita en Farm Frites

Cosun wil Ton Christiaanse benoemen tot ad interim CEO Aviko

Cosun wil Ton Christiaanse met ingang van 1 januari 2019 benoemen tot CEO ad interim van aardappelverwerker Aviko. Hij volgt Piet Hein Merckens op die terug treedt wegens verschil van inzicht over de implementatie van Aviko’s strategie. Als CEO van Aviko wordt Christiaanse lid van de concerndirectie van Cosun en zal rapporteren aan de voorzitter van de concerndirectie. De ondernemingsraad van Aviko is om advies gevraagd. Christiaanse start meteen met een introductieprogramma binnen Aviko en Cosun.

Christiaanse beschikt over een zeer ruime management ervaring in de internationale voedingsmiddelenindustrie. Hij studeerde International Business aan de Nyenrode Business Universiteit en was daarna actief in managementfuncties binnen Unilever, Chiquita, Sara Lee en Farm Frites. Van 2007 tot 2012 was hij eerst als COO van de convenience divisie en daarna als CEO van Grampian Food Group lid van de raad van bestuur van Vion. Vanaf 2012 is Ton Christiaanse internationaal actief als adviseur en interim manager.

Bron:Cosun

Publicatiedatum: