Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Startdatum PAWW definief 1 januari 2019

De startdatum van de agrarische PAWW regeling is definitief vastgesteld op 1 januari 2019. Vanaf die datum zijn werkgevers in de sectoren Glastuinbouw, Productiegerichte Dierhouderij, Open Teelten, Hoveniersbedrijf, Landbouwwerktuigen exploiterende ondernemingen, Groothandel Bloembollen en Bos en Natuur verplicht om PAWW-premie in te houden op het loon van hun werknemers.

Cao PAWW
In de cao worden de rechten en plichten voor werknemers en werkgevers opgenomen voor een aanvullende private uitkering na afloop van de wettelijke WW- of loongerelateerde WGA-uitkering van het UWV. Werknemers betalen de bijdrage voor de PAWW. De bijdrage voor de PAWW houdt de werkgever in op het brutoloon van de werknemer. De bijdrage wordt gestort in het PAWW-fonds dat door Stichting PAWW wordt beheerd.

Meer informatie over de inhoud van de PAWW-regeling valt te lezen op de speciale themapagina www.werkgeverslijn.nl/paww. Hier staat ook een overzicht met veelgestelde vragen en de antwoorden daarop.

Bron: Werkgeverslijn

Publicatiedatum: