Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Japanse chef-kok snijdt ingewikkelde patronen in groenten en fruit

Japan heeft vele oude tradities en mukimono, de kunst van het snijden van groenten en fruit, is er slechts één van.

Chef-kok Takehiro Kishimoto heeft een speciale kunst geperfectioneerd: met alleen een mes en zijn verbeelding snijdt hij de mooiste, meest ingewikkelde patronen in fruit en groenten.

Veel van zijn ontwerpen laten het fruit of groente bewegen, waardoor het patroon nog meer in het oog springt.

Het China Global Television Network stelt: "Takehiro werd geïnspireerd om de kunstvorm te leren nadat hij het had gezien op tv. Hij is begonnen met oefenen in zijn vrije tijd.”

Bron: iol.co.za

Publicatiedatum: