Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fusilli to go: Albert Heijn to go start verkoop warme maaltijden

Albert Heijn to go start met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. Van warme pancake voor het ontbijt en soep als lunch tot Indiase curry met zoete aardappel voor ’s avonds. De maaltijden zijn al warm, klanten kunnen dus binnen een paar minuten met een lekkere warme maaltijd hun reis vervolgen. Met deze toevoeging voorziet Albert Heijn to go in de groeiende out of home consumptie.

Jan-Willem Dockheer, directeur Albert Heijn to go: ‘We zien dat consumenten steeds meer gewend zijn onderweg te eten. Dat is al lang niet meer alleen een kop koffie of een broodje. Ook ’s avonds, voor het sporten of een theatervoorstelling zijn ze op zoek naar een lekkere, warme maaltijd die ze tijdens het reizen kunnen eten. Die behoefte vullen wij nu in met een breed assortiment warme gerechten.’

Het nieuwe assortiment bestaat uit ongeveer 25 warme gerechten voor elk moment van de dag: ‘s ochtends warme ontbijtproducten zoals pancake en egg muffins. Tijdens de lunch warme soepen, quiches en tosti’s en ’s avonds warme maaltijden zoals fusilli bolognese en Tajine kip met parelcouscous of diverse wraps en pizzapunten. De gerechten worden in een speciaal schap perfect op temperatuur gehouden.

De maaltijden zijn in eerste instantie verkrijgbaar bij vijf AH to go winkels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Als klanten enthousiast zijn, krijgen meer AH to go’s een schap met warme maaltijden.

Publicatiedatum: