Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe productpresentatie voor losse AGF-producten gedemonstreerd op expoDirekt 2018

p2raumdesign zal op de expoDirekt (21 & 22 november, Messe Karlsruhe) als beurspremière in Europa de Liftboxx presenteren, een nivelleerbare productpresentatie. De Liftboxx is geschikt voor de bewaring en presentatie van losse producten zoals appelen en pompoenen, evenals geconfectioneerde producten zoals producten in zakken of kratten, fruitkistjes of fruitmanden. Daarbij is het presentatieoppervlak afgestemd op de afmetingen van de gangbare krattenformaten, zodat er geen lege ruimte kan ontstaan. 



Het presentatieoppervlak van de Liftboxx kan door middel van een geïntegreerde hefmechanisme in hoogte versteld worden. Om de Liftboxx gemakkelijk met producten te vullen, kan men het presentatieoppervlak helemaal omhoog brengen. Daarna kan men het per voetpedaal weer laten zakken. Nadat een gedeelte verkocht is, kunnen de overgebleven producten altijd weer naar de bovenkant van de Liftboxx geheven worden. Daardoor hoeven de klanten nooit diep voorover te buigen om bij een product te kunnen komen.

Vast te zetten wieltjes
De Liftboxx is verrijdbaar doordat hij is uitgerust met wieltjes die men vast kan zetten. De wielen kunnen passend bij de ondergrond gekozen worden. De buitenkant van de Liftboxx kan individueel naar de wensen van de klant uitgevoerd worden, bijvoorbeeld van verschillende soorten hout en in verschillende kleuren. Daarnaast biedt p2raumdesign andere toebehoren aan die voor de Liftboxx gebruikt kunnen worden zoals prijsbordjes, informatievelden en opzetstukken voor aanvullende producten zoals kruiden. Rondom de Liftboxx heeft de producent een aanvullende collectie van schappen, koelvitrines en toonbanken ontwikkeld die p2raumdesign op de expoDirekt zal tonen.

Verdere informatie:
p2raumdesign.de
Planungsbüro für Innenarchitektur
Wartbergstraße 73, 74226 Nordhausen
Telefoon: 07135 963455
Telefax: 07135 963456
E-mail: info@p2raumdesign.de 
www.p2raumdesign.de 

Publicatiedatum: