Apple onthult nieuwe iPhone

Woensdagavond heeft Apple in Californië zijn nieuwe iPhones aangekondigd. Er komen drie nieuwe toestellen: XS, XS Max en de XR. De iPhone XS en XS Max krijgen hetzelfde uiterlijk als de iPhone X uit 2017. XR
De iPhone XR verschijnt op 26 oktober en is beschikbaar in zes kleuren. Het toestel gaat €859,- kosten. Het toestel heeft geen 3D Touch zoals de andere modellen, maar is wel voorzien van een nieuwe chip en Face ID voor gezichtsherkenning. 

XS
De iPhone XS is te koop vanaf 26 september en heeft een prijskaartje van €1.159,-. De telefoon komt beschikbaar in drie kleuren en lijkt op zijn voorganger met een oledscherm van 5,8 inch. Wel zou het nieuwe scherm meer kleuren tonen. De accu houdt het zo'n half uur langer vol dan van de iPhone X. 

XS Max
De iPhone XS Max gaat €1.259 euro kosten en verschijnt ook op 26 oktober. Het toestel heeft het grootste scherm dat Apple ooit in een iPhone heeft geplaatst. De accu van de XS Max houdt het ongeveer 1,5 uur langer vol dan die van de iPhone X. 


De iPhone XS en iPhone XS Max

De nieuwe iPhones bevatten gaan vingerafdrukscanner meer en daarmee verdwijnt ook de homeknop uit de toestellen. Ook wordt er geen verloop voor koptelefoons meer meegeleverd. De verlopen blijven nog wel te koop. 

Bron: Apple


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018