Draagtasjes voor stukken watermeloen

Steeds meer consumenten verschuiven hun koopgewoonten naar gemaksproducten. Het AMrikaanse Maglio Companies heeft hierop gereageerd met een draagtasje voor rijpe schijven watermeloen. "De ontwikkeling van een gepatenteerd tasje nam enkele jaren in beslag. We wilden de technologie goed ontwikkeld hebben."


 
Tasjestechnologie
De speciale tasjes regelen zuurstof en waterdampdoorlatendheid. Het ademhalingsproces creëert een sterke atmosferische omgeving, wat resulteert in een stuk watermeloen dat over langere tijd vers blijft.
 
Gunstig voor retailers
Het tasje vermindert de tijd die nodig is om watermeloenen te telen. Volgens ceo Maglio rijpt een kwart meloen drie keer zo snel in een tasje. Het idee is dat men niet meer de punten van een vierde watermeloen af hoeft te knippen om het scheuren van de wikkelfolie te voorkomen, waardoor gewicht en opbrengst verbeterd worden en minder arbeidskosten gemaakt hoeven worden. De tasjes verbeteren ook de houdbaarheid en komen het uiterlijk van de watermeloen ten goede.


 
"In 2017 leverden we miljoenen tasjes, waardoor de afzet steeg."
 
Mening consumenten
Vertegenwoordigers van Maglio deden een consumentenonderzoek in supermarkten en hoorden drie dingen: gemak, versheid en geen geknoei. De tasjes zijn ontworpen met het idee dat consumenten een part van hun kwart watermeloen afsnijden en de rest terug stoppen in het tasje voor later gebruik.

Voor meer informatie:
Janet Hoffer
Maglio Companies
Tel: +1 (910) 612-6932

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018