Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Detail op AGF.nl

In de maand september is 'Detail' het onderwerp van onze Special. Op AGF.nl zullen berichten worden geplaatst over detaillisten en wat hen bezighoudt. Tijdens de hele maand willen wij dagelijks een artikel publiceren over Detail-gerelateerde zaken zoals AGF-specialisten, markthandelaren, boerderijwinkels, directe leveranciers, AGF-producten die specifiek te vinden zijn in de detailhandel, maar ook nieuws en ontwikkelingen uit de branche.



Mocht je een persbericht of artikel hebben dat niet mag ontbreken in deze special, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights plaatsen met een banner. Je kunt een maand lang een banner boeken op de website voor 630 euro en nieuwsbrief voor 1.100 euro.
Publicatiedatum: