Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proseal volgt Queen's Award op met nieuwe TTe tray sealer

Proseal heeft z'n eerste traysealer gelanceerd. De Proseal TTe is een kleine, compacte en robuuste traysealer die ideaal is voor kleine hoeveelheden en teeltproeven. 

De TTe werd speciaal ontwikkeld om te helpen bij het veilig verpakken van voeding en voor het verlengen van de houdbaarheid in onderontwikkelde landen waar verpakking te veel en verkeerd gebruikt wordt.

Het halfautomatische traysealingsapparaat heeft een vacuum capaciteit en is in staat om tot 10 vacuüm of gas verpakkingen per minuut te sealen.

Verschillende opties kunnen op aanvraag toegevoegd worden of zelfs indien ze niet noodzakelijk zijn verwijderd worden. Dit geeft kopers de mogelijkheid om een op de toekomst gerichte investering te doen door ze de flexibiliteit te verlenen de verpakkingsformats te veranderen wanneer klanten of markttrends daarom vragen, zonder dat ze een nieuw apparaat hoeven aan te schaffen.

Eenvoudig in ontwerp en bediening, volledig draagbaar en op wielen is de TTe erg handig in gebruik. Onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen en het apparaat is onderhoudsvriendelijk.

De Proseal TTe is zeer accuraat. De machine biedt accurate temperatuur en sealdrukcontrole.




De TTe biedt een door de voedingsindustrie goedgekeurde hygiënische constructie.

"Met elke nieuwe machine richten we ons op het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid," zegt Steve Malone van Proseal. "Het is precies deze focus op continue groei en verbetering die ons de Queen's Award liet winnen."

"De flexibiliteit en het gemak in gebruik van de nieuwe TTe geeft kleinere AGFbewerkers de ideale oplossing voor hun huidige en toekomstige productie-eisen."

Voor meer informatie;
Proseal UK Ltd
Tel: +44 (0) 1625 856600
Fax: +44 (0) 1625 856611
Email: info@prosealuk.com
www.proseal.com
Publicatiedatum: