Peter Ewerlin 25 jaar werkzaam bij Fruchthof Northeim

Peter Ewerlin is sinds 1 april 2018 vijfentwintig jaar werkzaam bij Fruchthof Northeim. In een verantwoordelijke positie, met zorgvuldigheid en grote persoonlijke inzet, leidt hij sindsdien de marketing- en verkoopafdeling, die hij succesvol uitgebreid heeft. Peter houdt zich bovendien bezig met het kwaliteitsmanagement en is voorzitter van het HACCP-team binnen de bedrijfsgroep.

In nauwe samenwerking met de logistiekafdeling is hij verantwoordelijk om te zorgen voor de juiste distributie- en logistiekstructuur en de verbetering van de afzet- en resultaatontwikkeling. Peter volgde een commerciële opleiding bij de firma Thimm Group en rondde een studie tot business manager aan de beroepsacademie in Göttingen af. Naast zijn werk bij Fruchthof is hij actief binnen brancheorganisaties en ondersteunt hij de uitwisseling tussen economische en marketing vakmensen in de regio.

Bedrijfseigenaar Lutz Hasenbeck heeft Peter op woensdag 11 april 2018 met een cadeautje, een ere oorkonde van de 'Industrie- und Handelskammer' en een bos bloemen bedankt en tevens zijn waardering geuit voor zijn voorbeeldige inzet.

Voor verdere informatie:
Fruchthof Northeim
GmbH & Co. KG
Industriestraße 6,
37154 Northeim, Germany
Tel.: +49 (0) 5551 98 05-
Fax: +49 (0) 5551 98 05-10
E-mail: service@fruchthof-northeim.de
www.fruchthof-northeim.de


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018