You Make Me-pasta kits valt in de prijzen

SUNSET heeft tijdens de Viva Fresh Expo in Texas de eerste Gateway to Innovation Award gewonnen voor zijn You Make M lijn van pasta kits. De You Make Me pasta kits zijn ontworpen om drukke consumenten te voorzien van een gemakkelijke en snelle maaltijd oplossing met veel verse groenten. Iedere maaltijd bevat verse SUNSET tomaten, pasta, kruiden, en sommige varianten worden geleverd met een speciale olie. 

You Make Me is beschikbaar in vier verschillende smaken: Classic Italian ("You Make Me Fresh"), Spicy Arrabbiata ("You Make Me Hot"), Creamy Parmesan ("You Make Me Blush") en Cold Pasta Salad ("You Make Me Chill"). Iedere maaltijd is geschikt voor twee personen, of kunnen als bijgerecht gebruikt worden voor vier personen. Het duurt bovendien slechts 15 minuten of minder om de gerechten te bereiden. Volgens Viva Fresh heeft een team van juryleden, waaronder mensen uit de retail, voedingsservice en verse producten industrie, de producten beoordeeld op een lijst van strenge criteria. De finalisten werden tijdens de Viva Fresh Expo voorgesteld aan de bezoekers. 

"We zijn dolblij dat we deze award hebben gewonnen voor onze You Make Me pasta kits," vertelde directeur Paul Mastronardi. "Ons doel is om altijd te blijven innoveren in onze industrie en het is geweldig dat we de You Make Me pasta kits nu kunnen toevoegen aan onze lijst van prijswinnende producten." 

SUNSET was een van de acht gelukkigen die een Innovation Award in ontvangst mochten nemen tijdens de Viva Fresh Expo.

Voor meer informatie: sunsetgrown.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018