Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voormalig Ben Fresh

Greenyard neemt Fresh Direct-operatie volledig over

Greenyard kondigt aan de samenwerking met haar Fresh Direct operatie in België te versterken. Greenyard heeft een overeenkomst bereikt om Greenyard Fresh Direct Belgium voor 100% over te nemen.

Om deze nauwere samenwerking te benadrukken, werd een overeenkomst bereikt met Ben De Pelsmaeker, bedrijfsleider en mede‐aandeelhouder van Greenyard Fresh Direct Belgium, om zijn belang van 49% in dit bedrijf, voorheen 'Ben Fresh', over te nemen. Via deze transactie stapt Ben De Pelsmaeker in als aandeelhouder van Greenyard aan EUR 19,68 per aandeel.

Deze aankondiging is een nieuwe stap in de gemeenschappelijke visie van Ben De Pelsmaeker en Greenyard en beoogt een lange termijn samenwerking met klanten mede door de hoge mate van klantondersteuning. De Fresh Direct operatie biedt groeipotentieel en werd geïntegreerd in de Fresh activiteiten in België na de verhuis van het bedrijf eind 2016. Ben De Pelsmaeker blijft leiding geven aan Greenyard Fresh Direct Belgium.

Deze transactie past eveneens binnen de strategie van Greenyard om zoveel mogelijk controle te houden over alle operaties.
 
Voor meer informatie:
Greenyard
Strijbroek 10
2860 Sint-Katelijne-Waver
+32 1532 4249
Publicatiedatum: