370 containers Braziliaanse Hass avocado's voor Europa

Jaguacy Brazil is de grootste teler en producent van Hass avocado's in Brazilië en is in maart 2018 begonnen met de export naar de buitenlanse markt. In samenwerking met Jaguacy Holland, een kantoor dat de handel op de buitenlandse markt ondersteunt, zal Jaguacy Brazil haar volume dit jaar met 40% vergroten ten opzichte van 2017. 

 
Jaguacy wil zich op de markt onderscheiden door de unieke smaak en kleur van Braziliaanse avocado's te benadrukken en door middel van het versterken van de banden met haar klanten en partners. "Onze klanten en partners vragen steeds vaker om Braziliaanse avocado's en dit is het bewijs van hun goede relatie met Jaguacy en de hoge kwaliteit van ons fruit," vertelt Lígia Falanghe Carvalho, directeur marketing en HR bij Jaguacy Brazil. 

De laatste jaren is de productie van Braziliaanse avocado's gegroeid. In 2017 exporteerde Jaguacy ongeveer 80% van het fruit naar buitenlandse markten. Dit volume was met 58,8% toegenomen ten opzichte van 2016, zo blijkt uit gegevens van Abrafrutas. 
 
Nieuw dit jaar is de beschikbaarheid van biologische Braziliaanse avocado's. 
 
 
Over Jaguacy
Het bedrijf is gevestigd in het grootste Braziliaanse avocadoteeltgebied en heeft zich in in de ruim veertig jaar van haar bestaan toegelegd op de ontwikkeling en teelt van haar specialiteit, de Hass avocado. Het bedrijf was een pionier binnen de avocadosector in Brazilië. Haar producten worden naar ruim dertig landen geëxporteerd. In 2017 ontving Jaguacy als eerste Hass-teler in Brazilië het IBD-biocertificaat.


Voor meer informatie:
Ron Jongejan
Jaguacy Holland BV
Honderdland 312
2676 LV Maasdijk
Tel: +31 174 820265
Fax: +31 174 820399
info@jaguacy.nl
www.jaguacy.nl
 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018