Makkelijker samen boodschappen doen

Een service die het gemakkelijker maakt om boodschappen te doen voor anderen. Colruyt Group lanceert een peer-to-peer platform Apporto. Dat brengt mensen die gaan winkelen bij Colruyt, OKay, Bio-Planet of Spar Colruyt Group in contact met mensen die hun boodschappen graag bezorgd willen krijgen.

Onder het motto "Graag gebracht, met plezier gekregen" stemt het boodschappenplatform Apporto vraag en aanbod van geregistreerde gebruikers op elkaar af. Apporto biedt oplossingen voor mensen die mekaar nog niet kennen en voor anderen die hun boodschappen nu al groeperen. Enerzijds gaat het dus om mensen die naar de winkel kunnen komen, bijvoorbeeld omdat ze minder mobiel zijn door ziekte of ongeval of gewoon omdat ze tijd te kort komen. Anderzijds is Apporto een handige tool voor iedereen die bereid is om te winkelen voor anderen: buren, familie, mantelzorgers, enzovoort.

De service is toegankelijk via de Apporto app voor smartphone en via een call operator platform voor mensen die minder digitaal vaardig zijn. De app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play.

Bron: Colruyt Group

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018