Nieuw DC Edeka Nord in Neumünster Nord

In Neumünster Nord, op het industriepark Eichhof, plant Edeka Nord de bouw van een nieuw dc. Het huidige in 1969 gebouwde dc en bestuursgebouw op industriegebied Gadeland laat de nodige uitbreiding niet meer toe.

Op het industriepark Eichhof, verkeersgunstig gelegen aan de A7, moet een compleet nieuwe dc voor groenten en fruit ontstaan. De grotere assortimentscompetentie en verbeterde beschikbaarheid van versproducten zijn beslissende voordelen voor Edeka. Tegenwoordig zijn er circa 170 medewerkers binnen de vers- en leeggoedafdeling actief. Het perspectief is dat dit aantal op de nieuwe standplaats 200 zou kunnen worden.In de Gadelander Straße worden de oude versafdelingen aan het droogassortiment gekoppeld. Tegenwoordig omvat het droogassortiment in het dc Neumünster circa 6.000 artikelen. Toekomstig kan dit naar behoefte uitgebreid worden.

Edeka maakt haar logistiek met deze maatregel klaar voor de eisen van de toekomst. Edeka Nord werkt samen met de zelfstandige retailers zodat consumenten bij Edeka Nord altijd verse levensmiddelen van de beste kwaliteit kunnen kopen.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018