Camposol Trading Europe sleept Europese prijs in de wacht

Camposol Trading Europe, onderdeel van Camposol, heeft tijdens de uitreiking van de European Business Awards de prijs voor Business of the Year in Nederland in de wacht gesleept. Het bedrijf won de prijs in de categorie van 26-150 miljoen euro omzet. De European Business Awards zijn het grootste prijzenprogramma waarbij succes, innovatie en ethiek binnen Europese bedrijven worden gewogen.

Volgens de organisatie wordt de prijs uitgereikt aan bedrijven die boven de rest uitsteken en uitzonderlijk financiële cijfers, sterke groei en innovatiestrategie en leiderschap in de markt tonen. Ze kijken naar inventiviteit, goede relatie met betrokkenen en lange termijnplanning, gebalanceerd bij een de constante dynamiek van de markt.

Camposol Trading Europe is één van de 25 bedrijven in de Benelux die de prijs wonnen en zal deze regio vertegenwoordigen in de laatste ronde van de competitie. Het panel bestaat uit een onafhankelijke jury bestaande uit onder andere senior topmensen en academische leiders.

Jorge Ramírez, CEO of CAMPOSOL, ziet de prijs als "een erkenning voor alle teams die bouwen en steun bieden aan de wereldwijde operaties."

Meer informatie:
Sergio Torres
CAMPOSOL Fresh B.V. 
Tel: +31 - 0174 - 521 016 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018