Globus en biocoöperatie Demeter breiden samenwerking uit

De Globus supermarkten vergroten hun samenwerking met de biotelersvereniging Demeter en nemen een nog groter aantal Demeter-gecertificeerde bioproducten in hun assortiment op. Naast circa 70 artikelen van het Demeter-merk 'Campo Verde' wachten er vanaf 12 maart in alle Globus-filialen meer dan 150 nieuwe producten van Demeter-gecertificeerde telers en levensmiddelproducenten op de klanten. Van versproducten en droogwaren tot aan groenten en fruit en baby- en peutervoeding.

Globus breidt met Demeter haar omvangrijke bio-assortiment uit
Met het grotere Demeter-assortiment breidt Globus haar omvangrijke assortiment aan biologische levensmiddelen uit. In totaal liggen er circa 3.000 bioproducten in de schappen. De klanten kunnen het hele jaar door uit 30 biologische kaassoorten kiezen en op de groenten- en fruitafdeling lokken afhankelijk van het seizoen meer dan 70 soorten vers biologisch fruit.

Ook circa 900 Alnatura-producten vormen een vast onderdeel van het assortiment. Globus werkt sinds meer dan tien jaar nauw samen met de telers van bioproducten. Samen willen zij zich zinvol inzetten voor mens en natuur. Daarnaast werkt Globus ook nog samen met de landbouwverenigingen Naturland en Bioland.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018