Transparantie in het uitprijzen

Tijdens de vakbeurzen Anuga food Tec in Keulen en de Empack in Utrecht onthult Espera haar nieuwste generatie uitprijsmachine: de Nova. Deze volledig eigen ontwikkeling volgt niet alleen de trend van digitalisering "Industrie 4.0", maar ook de belangrijkste trends in het uitprijzen van verse levensmiddelen zoals: individualisering van de verpakking, maximale flexibiliteit van het proces en uiteraard verhoging van de efficiency.


Nova is nu verborgen maar op de beurs te zien

Transformatie in het uitprijzen

Het design is hygiënisch, toegankelijk en ruimtebesparend. Het concept is modulair en kan flexibel aangepast worden aan het gewenste uitprijsproces. Daarnaast is de besturing volledig nieuw ontwikkeld gebaseerd op de huidige smartphone bediening en apps. De operator kan het smart-screen "swipen" naar 3 niveaus en individueel configureren.

Met een geïntegreerde 3D camera wordt de verpakkingsgeometrie vastgesteld en juiste etiketteerpositie bepaald. Verpakkingen worden automatisch gecentreerd en automatisch wordt de juiste verpakkingshoogte bepaald en de applicator en/of printer positie aangepast.

Met "Switch & Go" kunnen de verschillende types etiket-applicatoren uitgewisseld worden. Al deze nieuwe functies verhogen de flexibiliteit van het steeds complexer wordende uitprijsproces. Met geïntegreerde sensoren en slimme software wordt de stilstand tijd gereduceerd en de efficiency verhoogd. De "Smarthead" functie optimaliseert de levensduur en de afdrukkwaliteit van de thermolijsten.
Zo bieden deze nieuwe technologieën een toegevoegde waarde voor de gebruikers van de Nova uitprijsmachine..

Het Espera team toont de Espera Nova op de beurzen:
• Anuga FoodTec van 20-23 maart 2018 op de Kölnmesse in Keulen (D) in hal 9 stand A11 / A19.
• Empack 2018 van 10-12 april 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht, Hal 2 stand E200

Voor meer informatie:
Telefoonnummer: 040-253 06 65
www.espera.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018