Schoolkinderen openen nieuwe DekaMarkt in Zeewolde

Dansend en zingend hebben kinderen van de basisscholen OBS Panta Rhei en ICB Kaleidoscoop op 7 maart de nieuwe DekaMarkt Wold of Food in Zeewolde geopend. Er was veel belangstelling voor hun optredens. Daarna volgde de officiële opening door wethouder Van der Es en directeur DekaMarkt Pieter Rozendaal.


Wethouder Van der Es en de schoolkinderen openen de nieuwe DekaMarkt World of Food 

"Vanaf 7 maart kunnen alle inwoners van Zeewolde en omgeving kennis maken met het bijzondere assortiment. In deze mooie, nieuwe winkel kan iedereen komen ruiken, proeven en ervaren wat aandacht voor het assortiment en aandacht voor de klant bij DekaMarkt inhoudt."


Het nieuwe groentenschap is gemaakt met aandacht voor het assortiment en voor de klant

Supermarktmanager Pascal Klijnstra is bijzonder trots op zijn team en de nieuwe winkel. "Iedereen heeft de afgelopen maanden heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. In deze regio zat nog geen World of Food, dus ik heb veel nieuwe medewerkers die het concept nog niet kenden. Winkelen is hier een belevenis. Mijn hele team staat klaar om advies te geven." 
Pieter Rozendaal, directeur DekaMarkt: "Aandacht is ons ambacht. Brood komt van onze eigen bakkerij en bakken onze medewerkers in de winkel af. Ons rundvlees is van topkwaliteit. We laten onze klanten graag zelf kiezen en combineren. Dit komt tot uiting door de vrije uitloopeieren die los verkrijgbaar zijn, kaas die de klant ter plekke kan laten snijden en de kruiden en specerijen die hij zelf in de gewenste hoeveelheden mag kiezen en scheppen. Ook verkopen wij belegde broodjes die ter plekke bereid worden voor de klant."


Het DekaMarkt team heeft hard gewerkt om World of Food voor elkaar te krijgen
 
Uniek concept
DekaMarkt World of Food is een winkelbeleving waarbij gemak, vers en ambacht centraal staan. De keuze in vers en houdbaar assortiment is enorm. Versproducten komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Regelmatig zijn er nieuwe seizoensproducten. Met eigen ogen kan de klant het ambacht van de eigen bakkers bewonderen, een keuze maken uit veel verse en losse groenten en fruit en zelf ananas snijden. En natuurlijk kan er heel veel geproefd worden. Er is een kookstudio waar meerdere dagen per week een kok aanwezig is die met lekkere hapjes de klanten verrast. Speerpunten van de afdeling houdbaar zijn speciaal bier, wijn en koffie uit de hele wereld, kruiden & specerijen en internationale producten die je verwacht bij een World of Food. 

De winkel is 6 dagen per week geopend. Het parkeren kan voor de deur en is gratis.


De nieuwe DekaMarkt World of Food tijdens de opening


Kaas wordt voor de klanten ter plekke gesneden 


Op de broodafdeling worden belegde broodjes verkocht die ter plekke bereid worden voor de klant


De kinderen van de basisscholen OBS Panta Rhei en ICB Kaleidoscoop


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018