Aartsenfruit aan de slag met 3D-geprinte groenten en fruit

De consument verlangt steeds meer. Consumenten gaan voor lekker fruit en lekkere groenten. Daarnaast moeten de groenten en fruit mooi van kleur en vorm zijn en natuurlijk heerlijk vers. Met de ontwikkeling van 3D-geprint groenten en fruit staat aartsenfruit op het punt een revolutionaire stap te zetten op weg naar absolute versheid.

Altijd en overal
Aartsenfruit is een vooruitstrevende onderneming. Sterker: het bedrijf is een trendsetter op gebied van assortiment, bedrijfsvoering en ICT. Om versheid en smaak van de producten nog verder te optimaliseren, is aartsenfruit bezig met de ontwikkeling van 3D-geprint fruit. Op die manier zijn er altijd verse groenten en fruit in winkels, horeca en op de markt. Aartsenfruit is trots op deze nieuwe ontwikkeling. Het bedrijf leunt nooit tevreden achterover, omdat het weet dat het altijd beter kan. Deze ontwikkeling sluit perfect aan bij hun streven naar non-stop fresh.

Nagenoeg ideale samenstelling
De ontwikkelaars focussen zich in eerste instantie op appelen. De meest recente tests wijzen uit dat het perfecte eindproduct bijna is bereikt. Er is nagenoeg een ideale samenstelling van voedingsstoffen, zuurstof en vocht ontwikkeld. Op dit moment wordt nog gewerkt aan het vochtgehalte om deze innovatie te vervolmaken. Als de consument binnen afzienbare tijd in de gelegenheid is om de 3D-geprinte appels te kopen, zijn ze 100% vers en eetrijp.

Ook kostenbesparingen
Op termijn kan de handel via een leaseconstructie een unieke 3D-printer laten plaatsen door aartsenfruit. Specifieke cartridges worden exclusief door aartsenfruit geleverd. Aan de details wordt nog gewerkt. Het is een duurzame innovatie die leidt tot kostenbesparingen, omdat transportkosten en opslagkosten sterk afnemen. Na een intensieve voorbereiding start binnenkort een pilot. Geïnteresseerde groenteboeren en marktkoopmannen kunnen zich melden bij aartsenfruit....

www.aartsenfruit.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


opening grandioze agf speciaalzaak.
Meer info over 3D print aub
mvg. ama
amario primeurs, Be De Panne - 2018/03/07 21:44:57.000


Dit is lariekoek.
Frans, De Vries - 2018/03/13 19:21:23.000


en het eerste fruit is beschikbaar op 1 april?
grapjas, breda - 2018/03/07 12:51:00.000


Waarschijnlijk worden er alleen dikke duimen voor Aartsen geprint!
Pjotr, Ridderkerk - 2018/03/09 12:08:38.000© AGF.nl 2018