Eerste Clery aardbeien geveild

FruitMasters heeft de eerste Clery aardbeien geveild. Dat is twee weken eerder dan vorig jaar. De aardbeien van Jan komen uit de kas uit Uden. Peter van Weverwijk heeft het eerste Clery doosje van 9x250 gram gekocht voor de prijs van € 20,70 per doosje. Samen met Jan van den Elzen schenkt de Veiling het totaalbedrag van € 186,30 aan het Nationaal MS Fonds.

Aardbeien van Jan
Het doel van Aardbeien van Jan is dat de klant weer de echte verse Hollandse aardbei kan proeven. De aardbeien zijn er al vanaf begin april en blijven tot eind december. Jan van den Elzen teelt rassen van verschillende kwaliteiten die allemaal vooral op smaak gekozen zijn. 

Nationaal MS Fonds
Het Nationaal MS Fonds is de landelijke organisatie voor mensen met Multiple Sclerose (MS), een ziekte van het centrale zenuwstelsel die meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben. De organisatie is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. Het Nationaal MS Fonds is hierdoor een full service organisatie op het gebied van MS, waar zowel mensen met MS en hun naasten als MS professionals en geïnteresseerden terecht kunnen. 


Henk van Oosteren overhandigt de eerste Clery aan Peter van Weverswijk


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018