Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jurgen de Witte: "Ook in Limburg rol van betekenis spelen"

Groothandel Rodiers wordt onderdeel van Group A. De Witte

Group A. De Witte heeft groothandel Rodiers toegevoegd aan het imperium. Jurgen De Witte, CEO van Group A. De Witte, is zeer blij met de toetreding van Groothandel Rodiers. "Met het team dat aanwezig is, kunnen we nu ook in Limburg een stevige rol van betekenis spelen. Het is onze bedoeling om de sterke punten van beide partijen samen te brengen en daardoor nog meer in te spelen op de wensen van onze klanten."


Vlnr: Jurgen De Witte, Luc Rodiers, Achiel De Witte, Dominique en Domien Rodiers, Alco Kappé


"De geschiedenis van Rodiers is dat van de kleine, ambitieuze kruidenier die zijn zaak uitbouwde tot een modern distributiebedrijf. Het begon allemaal 50 jaar geleden, maar tot op vandaag werd er steeds sterk geïnvesteerd, gemoderniseerd en geëvolueerd. Maar toch is die kruidenier van toen niet volledig verdwenen. Je komt hem nog dagelijks tegen in onze aanpak op mensenmaat, de warme service en het streven naar kwaliteit en perfectie", zegt Domien Rodiers, zaakvoerder en één van de neven Rodiers. "Op vandaag staat er een stevig uitgebouwd familiebedrijf, ruime gekoelde opslagplaatsen en een uitgebreid wagenpark. Er is een efficiënt voorraadbeheer en alle geïnformatiseerde toepassingen zijn aanwezig."

De hoofdzetel van Group A. De Witte in Brussel vormt het centrum van een 28-tal vestigingen die verspreid zijn over de belangrijkste handelscentra van België en Nederland, elk gespecialiseerd in een bepaalde productgroep of regio. Met een omzet van 300 miljoen euro en 640 medewerkers vormt Group A. De Witte de grootste AGF-groep van het land.

Voor meer informatie:
Stijn Vermoere
Group A. De Witte
M +32 494 30 34 35
stijn.vermoere@groupadw.be
www.cibel.be
www.cebon.be
Publicatiedatum: