Engelse vrouw vindt levende rat tussen pruimen

De 32-jarige Salma Riaz heeft de schrik van haar leven gekregen toen ze een levende rat aantrof in een pak pruimen. Eerder op de dag deed ze boodschappen bij de plaatselijke Aldi en nam nietsvermoedend een pak pruimen mee. Toen ze uren later rare geluiden uit het fruit hoorde komen, ging ze kijken. Er bleek een levende rat vast te zitten tussen de pruimen. 

Na bijgekomen te zijn van de schik ging de vrouw de volgende dag met de pruimen terug naar de supermarkt. De pruimen bleken uit Italië afkomstig te zijn waar ze met de hand worden geplukt en machinaal worden verpakt. Het duurt drie dagen voordat de pruimen arriveren in Groot-Brittannië.

Aldi is drie weken geleden ook al in opspraak geweest in Groot-Brittannië. Toen werd er een rat gevonden in een verpakking van diepvriesgroenten. De supermarkt heeft toen 38.000 producten teruggeroepen.

Aldi laat in een reactie in de Engelse krant Mirror weten dat ze het vooral gaan onderzoeken en dat er niets aan de hand is in de magazijnen van Aldi. Salma Riaz heeft van Aldi excuses en een tegemoetkoming gekregen.

De desbetreffende rat 

Bron: Panorama

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018