Scott Technology neemt Belgische Alvey Groep over

De Aandeelhouders en het Management van Alvey Groep kondigen via deze weg aan dat er een principe akkoord is over de verkoop van het handelsfonds en Intellectuele Eigendom aan Scott Technology (SCOTT) uit Nieuw-Zeeland. Verwacht wordt dat de verkoop afgerond zal zijn op 4 april 2018.

De overname biedt potentieel voor beide firma's. Door de ervaring in industriële automatiseringsprojecten op maat sluit Alvey nauw aan bij SCOTT, met complementaire producten en markten.Over Alvey
Alvey is gespecialiseerd in palletisering, intern transport, automatische magazijnen en andere industriële automatiseringsoplossingen en -diensten. Haar oplossingen zorgen voor optimale interne logistieke flows, zowel op gebied van hardware als software. De Groep stelt 250 medewerkers te werk in België, Tsjechië, Frankrijk en de UK.

Over Scott
SCOTT is gespecialiseerd in ontwerp en fabricage van geautomatiseerde productielijnen, robotica, en meer in het algemeen verwerkingsmachines. SCOTT is leider op gebied van automatisering en robotica. De Groep biedt oplossingen aan die productiviteit, betrouwbaarheid, rendement en veiligheid verhogen voor de verwerkende en producerende industrie. SCOTT is Beursgenoteerd in Nieuw-Zeeland en heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar met een zeer solide financiële structuur. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 80 miljoen euro. SCOTT is een wereldspeler met meer dan 420 medewerkers en productievestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, de USA, Duitsland en China met klanten in meer dan 75 landen. SCOTT is 50.45% eigendom van JBS - het tweede grootste voedingsbedrijf ter wereld met meer dan 235.000 medewerkers wereldwijd.

Over de toekomst
Voor Alvey, haar medewerkers en belanghebbende partijen is het zonneklaar dat de integratie in SCOTT veelbelovende mogelijkheden voor verdere expansie en groei biedt.

Voor meer informatie:
Alvey
Nieuwenhovestraat 18
8540 Deerlijk
T: +32 55335757

Scott automation
10 Maces Road
PO Box 19667
Christchurch 8241
New Zealand
T: +64 3 373 6073


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018