Meijnen Internationaal Transport gespecialiseerd op München

“Afgelopen jaar 100% groei gerealiseerd’’

Tholen – Meijnen Internationaal Transport uit Doetinchem zit niet bepaald in het centrum van de Nederlandse handel. Toch zou Richard Meijnen nooit weggaan uit Doetinchem. "Wij zitten hier prima, dit heeft te maken met de rij- en rusttijden van de chauffeurs. Als één van de chauffeurs uit Duitsland komt, kan hij wisselen met een andere chauffeur die weer nieuwe lading kan halen." Alle producten die Meijnen Internationaal Transport vervoert, bestaan uit AGF en dan vooral het overzees fruit. Alle lading gaat naar Duitsland en specifiek München en omstreken.


Vrachtwagens van Meijnen Internationaal Transport

Op dit moment heeft het bedrijf van Richard Meijnen vijf vrachtwagens. " We kunnen nu alle klanten en leveranciers bedienen. Al hebben we vorig jaar 100% groei gerealiseerd en de verwachting voor het komende jaar is ook erg goed dus moeten we in de gaten houden of we het wagenpark niet uit moeten gaan breiden als we de aanvraag niet meer aankunnen." Richard heeft alleen maar Nederlandse chauffeurs in dienst. "Je moet toch de Nederlandse economie helpen waar je kunt, dus heb ik ervoor gekozen om alleen maar Nederlandse chauffeurs in dienst te nemen."


De karakteristieke blauwe kleur van de vrachtwagen 

"Wij zijn hard gegroeid de afgelopen tijd. Hoe dit precies komt, weet ik niet maar ik denk dat mond-tot-mond reclame hier erg veel aan bij heeft gedragen. Ook hebben we van een paar grote klanten vertrouwen gekregen en dit heeft zeker ook bijgedragen aan onze groei. Afgelopen jaar hebben we er veel nieuwe klanten bij gekregen en ik denk dat de kwaliteit van onze dienst en de goede service ervoor hebben gezorgd dat deze klanten naar ons toe kwamen. We proberen de kwaliteit en de service zo hoog mogelijk te houden en ik geloof dat dat de voornaamste reden is van onze groei. Ook draagt bij dat wij erg snel op locatie zijn. Dit komt door doordat we dicht bij de Duitse grens zitten."

Voor meer informatie
Meijnen Internationaal Transport 
Richard Meijnen 
Ploegdreef 48
7006 KM Doetinchem
+31(0)651833399

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018