Innovatieve verkoopideeën voor groenten en fruit

Landgard begroette tijdens de Fruit Logistica haar bezoekers in hal 20 met een originele 'Berliner Bär' van meer dan twee meter groot, bestaande uit groenten en fruit Veel bezoekers maakten niet alleen van de gelegenheid gebruik om hier een herinneringsfoto te maken met het bekende Berlijnse symbool, maar lieten zich meteen door Landgard over talrijke nieuwe en uitgebreide succesvolle verkoop- en licentieconcepten informeren. Hiermee bracht de telerscoöperatie de producten van haar regionale, nationale en internationale telers duidelijk in beeld.


De beursstand van Landgard

"Tijdens de Fruit Logistica 2018 stonden voor ons weer talrijke goede, veelbelovende gesprekken met vertegenwoordigers van onze belangrijke handelspartners en met groenten- en fruitspecialisten uit binnen- en buitenland centraal", vat Armin Rehberg, bestuursvoorzitter van Landgard, de afgelopen beursdagen samen.

"Daarbij stonden vooral onderwerpen in de focus die de toekomst van ons allemaal in de komende jaren aanzienlijk zal beïnvloeden: duurzaamheid, digitalisering, internationalisering – en spannende nieuwe ideeën, concepten en licenties voor de point of sale."Op de Fruit Logistica maakte Landgard ook in het bijzijn van María Elvira Pombo Holguín, ambassadrice van de Republiek Colombia, de oprichting van een joint venture met eigen vertegenwoordiging in Colombia bekend. "Deze nieuwe joint venture direct in de Colombiaanse groeimarkt markeert voor ons een belangrijke volgende etappe binnen de verdere uitbreiding van de handel overzee en de internationalisering van onze coöperatieve telersbasis", aldus Armin Rehberg.

Landgard duurzaamheidstalk

Bewust van haar bijzondere verantwoordelijkheid als marktleider en één van de winnaars van de Duitse duurzaamheidsprijs 2018, heeft Landgard het onderwerp duurzaamheid doelgericht in de focus van haar beursoptreden gezet. In Berlijn toonde de telerscoöperatie met duurzame concepten zoals IssSo en licentiesamenwerkingen met onder meer 'der Sendung mit der Maus', hoe veel vermeende kleine stappen kunnen leiden tot grote successen op het gebied van duurzaamheid.

Ook de traditionele Landgard Green Hour op donderdag stond helemaal in het teken van milieuvriendelijke producten en bronbesparende ideeën. "Wat past er beter in een Green Hour dan een duurzaamheidstalk", begroette Armin Rehberg de bezoekers. "Met deze discussieronde willen we aan de ene kant aandacht vragen voor belangrijke duurzaamheidsonderwerpen. Aan de andere kant willen we echter ook laten zien: duurzaamheid gaat ons allen aan."

Voor verdere informatie:
www.landgard.de

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018