Innovatieve snacks en vers gesneden groenten in Berlijn

Ook in 2018 werd de FLIA innovatieprijs toegekend op basis van de stemmen van de bezoekers van Fruit Logistica en dit jaar was dat een snack op basis van kokosnoot. Het resultaat is ook indicatief vergeleken met wat mensen als 'preferentieel' beschouwen in vergelijking met andere innovatieve voorstellen.

Het is geen verrassing dat voor de consument het gebruiksgemak een belangrijk onderdeel is bij het bereiden van groenten en fruit. Italië heeft bijvoorbeeld als een van de eersten kant-en-klare groenten ontwikkeld en op de markt gebracht en daarmee is een uitzonderlijke consensus bereikt.

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan
Om meer inzicht te krijgen in hoe het segment van vers gesneden fruit, snacks en kant-en-klare groenten groeit en zich ontwikkelt, heeft FreshPlaza een fotografisch overzicht gemaakt.

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan
Het is een zeer levendig beeld met creatieve voorstellen van de meest geavanceerde leveranciers, maar ook van landen die in dit segment als minder ontwikkeld kunnen worden beschouwd en die de trends op het gebied van consumptie serieus nemen (Klik hier om naar het fotoalbum te gaan).

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018